Apotekets Næsedouche

Apotekets Næsedouche, 50 ml

Vejl. pris 51,95 kr.

Find apotek

Apotekets Næsedouche med saltvand hjælper, når næsen er stoppet med slim på grund af forkølelse. Saltvandet skyller næsen og fremmer næsens naturlige rensefunktion ved at rense og fugte slimhinden. Samtidig bliver det seje slim fortyndet, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Næsedouchen er en naturlig løsning når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray- og dråber, og kan derfor anvendes ubegrænset.

Apotekets Næsedouche er uden konservering og sammentrækkende midler. Kan anvendes ubegrænset af voksne og børn over 6 måneder.

Ved forkølelse og temperaturmåling er Apotekets Desinfektionsservietter uundværlige, da de nemt desinficerer hænderne uden at udtørre. Servietterne er også ideelle på rejser. 

Produktfordele og egenskaber:

  • Indeholder  0,9% saltvand, som svarer til den koncentration der findes naturligt i kroppen, så næsedouchen kan anvendes ubegrænset. 
  • Uden konservering.

Varenummer: 208897
EAN nummer: 5709556006454

Apotekets Næsedouche er en aerosol-spray der kan anvendes af voksne og børn over 6 måneder. Giver en fint forstøvet saltvandsopløsning, så længe studsen holdes nede.

 

Deklaration:
Fysiologisk saltvandsbufferopløsning (0,9% Natriumkloridopløsning)
Aqua purificata
pH 7,4
Drivgas:
Nitrogen
Emballage:
Aluminium
Polyethylen
Person der pudser næse

Tilstoppet næse

Næsen har flere nyttige funktioner. Den varmer og fugter den kolde, tørre luft, som vi indånder. Samtidig renser den luften, idet de små fi…

Pige, der pudser næse

Om forkølelse

Det er let at blive smittet med forkølelse, særligt i vinterhalvåret. Mange voksne bliver forkølede et par gange om året, mens børn ofte bl…