Apotekets Næsedråber

Apotekets Næsedråber, 20 x 2 ml

Vejl. pris 47,95 kr.

Find apotek

Apotekets Næsedråber med saltvand hjælper, når forkølelse har tilstoppet næsen med slim. Saltvandet skyller næsen og renser den for virus og bakterier. Samtidig fortyndes det seje slim, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandsdråberne skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Næsedråberne er i praktiske éngangspipetter, der er lette at tage med. Velegnede til spædbørn der ikke selv kan holde hoved oprejst.

 

Næsedråber er en naturlig løsning når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray- og dråber, og kan derfor anvendes ubegrænset.

 
Apotekets Næsedråber er uden konservering og sammentrækkende midler. Kan anvendes ubegrænset af voksne, børn og baby.

Hvis du har brug for at tjekke, om et forkølet barn har feber, er Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids særligt velegnet til temperaturmåling hos små børn, der kan ligge uroligt. Digitaltermometeret har hukommelse og viser temperaturen på kun 10 sekunder.

Produktfordele og egenskaber:

  • Består af saltvand som svarer til den koncentration, der findes naturligt i kroppen. Saltvandsnæsedråber kan derfor anvendes ubegrænset. 
  • Kan anvendes alene eller som supplement til næsedråber/næsespray med  sammentrækkende effekt
  • Uden konservering
  • Praktiske éngangspipetter.

Varenummer: 207245
EAN nummer: 5709556006201

En pipette indeholder saltvand til skylning af næsen - halvdelen til hvert næsebor.

Ved anvendelse hos spædbørn: Lad baby ligge ned og dryp forsigtigt nogle næsedråber i hvert næsebor før amning, madning eller før spisetid. Lad dråberne virke et øjeblik og anvend eventuelt en næsesuger til at fjerne sekret fra næseborene.

1 ml indeholder:
8,3 mg Natriumklorid
Natriumhydrogenfosfat dihydrat (buffer)
Dinatriumhydrogenfosfat (buffer)
Renset vand
pH 7,0.
Pige, der pudser næse

Om forkølelse

Det er let at blive smittet med forkølelse, særligt i vinterhalvåret. Mange voksne bliver forkølede et par gange om året, mens børn ofte bl…

Person der pudser næse

Tilstoppet næse

Næsen har flere nyttige funktioner. Den varmer og fugter den kolde, tørre luft, som vi indånder. Samtidig renser den luften, idet de små fi…

pige med allergi pudser næse

Allergi

Der kan være mange årsager til allergi bl.a. pollen, støv og snavs.