Apotekets Næsespray

Apotekets Næsespray, 20 ml

Vejl. pris 44,95 kr.

Find apotek

Apotekets Næsespray Saltvand Neutral hjælper, når forkølelsen har tilstoppet næsen med slim. Saltvandet skyller næsen og fortynder det seje slim, så det bliver lettere at pudse næsen og trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Apotekets Næsespray Saltvand Neutral er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray og næsedråber, og kan derfor anvendes flere gange dagligt af voksne, børn og spædbørn.

Næsesprayen er uden konservering og sammentrækkende midler.

Du kan også få Apotekets Næsespray med Eukalyptus, som giver et friskt pust til den forkølede næse. 

Produktfordele og egenskaber:

  • 0,9 % saltvand, som svarer til den koncentration, der findes naturligt i kroppen
  • Kan anvendes efter behov
  • Uden konservering
  • Uden sammentrækkende midler
  • Kan anvendes af alle - spædbørn, børn og voksne

Varenummer: 207364
EAN nummer: 5709556006218

Ved anvendelse af Apotekets Næsespray fjernes plasthætten, hvorefter der pumpes nogle gange, indtil der opstår et jævnt tryk. Hold derefter hovedet oprejst og pust næsesprayen 1-3 gange i hvert næsebor. Puds efterfølgende næse - ét næsebor ad gangen.

Til spædbørn: 1-2 pust i hvert næsebor før spisning eller sovetid. Lad babyen ligge ned i et par minutter bagefter, så saltvandssprayen får tid til at virke. Brug derefter eventuelt en næsesuger til skånsomt at fjerne slim fra næseborene.

 

Deklaration:
Havsalt, vand (0,9% saltvandsopløsning)
Person der pudser næse

Tilstoppet næse

Næsen har flere nyttige funktioner. Den varmer og fugter den kolde, tørre luft, som vi indånder. Samtidig renser den luften, idet de små fi…

pige med rød hue

Stop forkølelsen

Alle mennesker bliver forkølede en gang imellem. Børn kan sagtens blive forkølede flere gange i løbet af et år, og mange voksne døjer med e…