Apotekets Næsespray

Apotekets Næsespray, 20 ml

Vejl. pris 44,95 kr.

Find apotek

Apotekets Næsespray med saltvand hjælper, når forkølelsen har tilstoppet næsen med slim. Saltvandet skyller næsen og renser den for virus og bakterier. Samtidig fortyndes det seje slim, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Apotekets Næsespray er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray- og dråber, og kan derfor anvendes ubegrænset af voksne, børn og spædbørn.

Næsesprayen er uden konservering og sammentrækkende midler.

Du kan også få Apotekets Næsespray med Eukalyptus, som giver et friskt pust til den forkølede næse. 

Produktfordele og egenskaber:

  • 0,9 % saltvand, som svarer til den koncentration, der naturligt findes i kroppen, og kan derfor anvendes ubegrænset.
  • Uden konservering
  • Uden sammentrækkende midler
  • Kan anvendes af alle - spædbørn, børn og voksne.

Varenummer: 207364
EAN nummer: 5709556006218

Ved anvendelse af Apotekets Næsespray fjernes plasthætten, hvorefter der pumpes nogle gange, indtil der opstår et jævnt tryk. Hold derefter hovedet oprejst og pust næsesprayen 2-3 gange i hvert næsebor. Puds efterfølgende næse - ét næsebor ad. gangen.

Deklaration:
Havsalt, vand (0,9% saltvandsopløsning)
Emballage:
Pap
Papir
Polyethylen
Person der pudser næse

Tilstoppet næse

Næsen har flere nyttige funktioner. Den varmer og fugter den kolde, tørre luft, som vi indånder. Samtidig renser den luften, idet de små fi…

pige med rød hue

Stop forkølelsen

Alle mennesker bliver forkølede en gang imellem. Børn kan sagtens blive forkølede flere gange i løbet af et år, og mange voksne døjer med e…