Apotekets Halsspray mod ondt i halsen

Apotekets Halsspray mod ondt i halsen, 20 ml

Vejl. pris 75 kr.

Find apotek

Apotekets Halsspray mod ondt i halsen lindrer symptomer på ondt i halsen og forkølelse og forkorter infektionens varighed.

Halssprayen virker ved at tiltrække væske fra den hævede slimhinde via osmose, så smitsomt virus skylles væk og hindres i at trænge dybere ind i slimhinden. Derudover kan halssprayen mindske/forkorte varigheden af generne i hals og svælg eller hindre infektionen i at udvikle sig.

Apotekets Halsspray mod ondt i halsen fugter den irriterede hals og medvirker til at forny den angrebne slimhinde i halsen og svælget, så generne fortager sig hurtigere.  

Halssprayen har smag af anis og er nem at anvende.

Anvend ikke halssprayen ved allergi over for ingredienserne, hvis du lider af Sjögrens syndrom, systemisk sclerose eller mundtørhed. Halssprayen kan forårsage yderligere mundtørhed.

Produktfordele og egenskaber:

  • Lindrer symptomer på ondt i halsen og forkølelse
  • Forkorter infektionens varighed

Varenummer: 220479
EAN nummer: 5709556012127

Apotekets Halsspray mod ondt i halsen kan anvendes af børn over 12 år og voksne. Den kan også anvendes af kvinder, der er gravide eller ammer.

Omryst flasken inden brug. Fjern hætten, der beskytter spidsen.

Bøj hovedet let bagover og hold sprayen lige foran munden. Pres pumpen ned og spray lige mod svælget. Spray fire pust i halsen fire gange i løbet af den første time. Spray derefter fire pust hver anden time, indtil symptomerne er lindret.

Hvis du anvender halssprayen til at forkorte forkølelsesperioden, skal du begynde at anvende den indenfor 24 timer efter at du har mærket de første symptomer.

Tør sprayen med køkkenrulle eller engangslommetørklæde efter brug. Sæt hætten over spidsen igen. Undgå at spise eller drikke de første 5 minutter efter brug.

Flere personer bør ikke anvende den samme halsspray. 

Bivirkninger: Metallisk smag, kvalme. En fornemmelse af øget sekretion i svælget og/eller varmefornemmelse i svælget er normalt. Søg læge, hvis der ikke sker en bedring i løbet af en uge eller hvis symptomerne forværres.

Bemærk: Anvend ikke halssprayen ved allergi over for ingredienserne.
Halssprayen må ikke anvendes af personer, der lider af Sjögrens syndrom, systemisk sclerose eller af ældre, der lider af mundtørhed. Halssprayen kan forårsage yderligere mundtørhed.
Anvend ikke halssprayen, hvis flasken eller spraydelen er defekt.
Undgå kontakt med øjnene.
Opbevares uden for små børns rækkevidde, ved 15 og 25°C og beskyttet mod sollys.

Dexpanthenol (vitamin B5)
Zinkacetat
Sorbitol
Anisolie
Sukralose
Kaliumsorbat
Citronsyre
Natriummethyl-p-hydroxybenzoat
Macrogolglycerolhydroxystearat
Vand