Apotekets Næsedråber

Apotekets Næsedråber, 20 x 2 ml

Vejl. pris 48 kr.

Find apotek

Apotekets Næsedråber med saltvand hjælper, når forkølelse har tilstoppet næsen med slim. Saltvandet skyller næsen og fortynder det seje slim, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen. Samtidig bliver næseslimhinden renset og fugtet og næsens naturlige rensefunktion lettes.

Apotekets Næsedråber er uden konservering og er også velegnede til en forkølet baby.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandsdråberne skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Næsedråberne er i praktiske éngangspipetter, der er lette at tage med.  

Apotekets Næsedråber er en naturlig løsning når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray og næsedråber, og kan derfor anvendes ubegrænset til voksne, børn og baby.

Hvis du har brug for at tjekke, om et forkølet barn har feber, er Apotekets Digitaltermometer med bøjelig spids særligt velegnet til temperaturmåling hos små børn, der kan ligge uroligt. Digitaltermometeret har hukommelse og viser temperaturen på kun 10 sekunder.

Produktfordele og egenskaber:

  • Består af 0,83% steril saltvandsopløsning  som svarer til den koncentration, der findes naturligt i kroppen. Saltvandsnæsedråber kan derfor anvendes ubegrænset. 
  • Kan anvendes alene eller som supplement til næsedråber/næsespray med  sammentrækkende effekt
  • Uden konservering
  • Praktiske éngangspipetter.

Varenummer: 207245
EAN nummer: 5709556006201

En pipette indeholder saltvand til skylning af næsen - halvdelen til hvert næsebor. Bøj hovedet let bagover og dryp et par dråber ad gangen, snus ind eller læg hovedet på siden. Lad dråberne virke et øjeblik og puds næsen.

Hvis der anvendes lægemidler til næsen, må Apotekets Næsedråber ikke dryppes i næsen samtidig med lægemidlet.

Ved anvendelse til spædbørn: Lad baby ligge ned og dryp forsigtigt nogle næsedråber i hvert næsebor før amning, madning eller før spisetid. Lad gerne dråberne virke et par minutter og anvend eventuelt en næsesuger til at fjerne sekret fra næseborene.

Pipetterne er til éngangsbrug, og eventuelt overskydende saltvand i en åbnet pipette skal kasseres med det samme.

1 ml indeholder:
8,3 mg Natriumklorid
Natriumhydrogenfosfatdihydrat (buffer)
Dinatriumhydrogenfosfat (buffer)
Renset vand
Neutral pH.
forkølelse

Om forkølelse

Forkølelse rammer os alle en gang imellem. Næsen løber eller er stoppet til med snot. Man er ikke helt på toppen. Men hvorfor er forkølelse…

forkølet person pudser næse

Naturlig hjælp til tilstoppet næse

Tilstoppet næse skyldes tit forkølelse. Men der kan også være andre grunde til, at næsen stopper til, blandt andet allergi og rhinitis/betæ…

pige med allergi pudser næse

Pollenallergi eller høfeber? 10 råd til pollensæsonen

Der kan være mange årsager til allergi, bl.a. pollen. Når der er pollen i luften, døjer mange med høfeber, der får øjnene til at svie og næ…