Apotekets stop forkølelse næsespray

Apotekets Stop Forkølelse Næsespray, 15 ml

Vejl. pris 74 kr.

Find apotek

Apotekets Stop Forkølelse Næsespray hjælper med at stoppe forkølelsesudbrud og letter symptomer på snue (rhinitis). Samtidig plejer næsesprayen den irriterede slimhinde i næsen.

Apotekets Stop Forkølelse virker ved at skabe et miljø i næsen med så lav pH, at virus forhindres i at overleve og formere sig. Læs mere her.

Det er vigtigt at begynde at anvende Apotekets Stop Forkølelse Næsespray, så snart du mærker de første tegn på forkølelse. Symptomerne kan være stoppet næse, nysen eller en ru fornemmelse i halsen.

Apotekets Stop Forkølelse Næsespray kan anvendes af voksne og børn over 12 år. Kvinder, som er gravide eller ammer, kan også bruge næsesprayen.

God håndhygiejne medvirker til at hindre smitte. Apotekets Alcogel til hånddesinfektion kan bruges, når der ikke er adgang til vand og sæbe.

Produktfordele og egenskaber:

  • Hjælper med at stoppe forkølelsesudbrud
  • Letter symptomer på snue (rhinitis)
  • Renser og plejer den irriterede slimhinde i næsen
  • Praktisk pumpespray

Varenummer: 217858
EAN nummer: 5709556011038

Til voksne og børn over 12 år.
Kan anvendes af gravide og kvinder, der ammer.

Fjern plasthætten, inden du anvender Apotekets Stop Forkølelse Næsespray første gang og pump et par gange på et lommetørklæde eller lignende, indtil der kommer en fint forstøvet mængde ud.

Omryst flasken inden brug og puds næsen, hvis den er stoppet.
Hold hovedet oprejst. Træk vejret let gennem næsen og pust tre gange i det ene næsebor - hvor spidsen rettes mod tre forskellige dele af næseslimhinden. Pust derefter tre gange mod tre forskellige dele af næseslimhinden i det andet næsebor. Hvis produktet føles ubehageligt i næsen, kan du prøve at spraye væk fra næseskillevæggen.

Undgå altid at trække vejret dybt gennem næsen lige efter brug. Træk kun vejret ganske let gennem næsen og snus kun væsken ganske let op. 

Det er normalt, at næsen løber lidt lige efter brug af næsesprayen. Snus ikke op, men dup næsen med et engangslommetørklæde.

Apotekets Stop Forkølelse kan anvendes op til 4 gange om dagen. Der skal gå 4 timer mellem hver anvendelse af næsesprayen.

Det giver bedst resultat at fortsætte med at anvende næsesprayen i op til 2 dage efter, at forkølelsessymptomerne er ophørt. 

Næsesprayen kan forårsage irritation af næseslimhinden eller let næseblod.

Undgå kontakt med øjnene. Brug ikke næsesprayen ved allergi over for ingredienserne. Brug ikke næsesprayen, hvis flasken eller spraydelen er defekt.

Dexpanthenol
L-pyroglutaminsyre
Ravsyre
Hydroxypropylmetylcellulose
Dinatriumsuccinat
Polysorbate 80
Sukralose
Eukalyptusolie
2-phenylethanol
Vand
næsespray ved forkølelse

Hjælp til at forebygge, lindre og stoppe snotnæsen

Alt efter om du vil forebygge, lindre eller stoppe en løbende næse, er der forskellige produkter, der kan hjælpe. Her har vi lavet en overs…

pige med rød hue

Stop forkølelsen

Alle mennesker bliver forkølede en gang imellem. Børn kan sagtens blive forkølede flere gange i løbet af et år, og mange voksne døjer med e…