Apotekets Desinfektions Spray

Apotekets Desinfektions Spray, 50 ml

Vejl. pris 29,95 kr.

Find apotek

Apotekets Desinficerende Spray er til hænderne, og er et godt alternativ til håndvask, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Sprayen er uparfumeret, hudvenlig og efterlader huden helt bakteriefri.

Apotekets Desinficerende Spray er ideel på rejser, festivaler, før måltider, efter temperaturmåling, efter bleskift, ved sygdom, og når der ellers er behov for rene hænder.

Sprayen er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Ønskes Apotekets Desinfektions Spray i en større størrelse, fås Desinfektions Sprayen også på 230 ml.

Produktfordele og egenskaber:

  • Efterlader huden bakteriefri
  • Er hudvenlig
  • Er Astma-Allergi-deklareret
  • Er ideel på festivaler og på rejser, ved sygdom, madlavning, bleskift og efter temperaturmåling
  • Indeholder ikke triclosan og triclocarban

Varenummer: 216011
EAN nummer: 5709556009844

Spray desinfektionen ud i hånden, og gnid den derefter omhyggeligt ind i hænderne. Da sprayen ikke skal skylles væk, skal du blot lade hænderne lufttørre.

Apotekets Desinfektions Spray er kun til udvortes brug, bør ikke udsættes for ekstrem varme. Biocidmidler skal anvendes med forsigtighed. Læs brugsanvisningen på emballagen før produktet tages i brug.

For ekstra beskyttelse mod bakterier kan Apotekets Desinfektionsservietter anbefales. Servietterne er store og bløde og pakket enkeltvis. De efterlader huden helt bakteriefri. Servietterne kan også bruges til at aftørre overflader som toiletsæder o. lign. Apotekets Desinfektionsservietter er pakket enkeltvis, så de næsten intet fylder og derfor meget nemme at tage med. Ideelle på festivaler, rejser, udflugter, ved temperaturmåling og ved forkølelse. Servietterne kan også bruges til at aftørre overflader som toiletsæder, indkøbsvogne, barnestole o. lign.

Apotekets Desinfektionsservietter er pakket enkeltvis, så de næsten intet fylder og derfor meget nemme at tage med. Ideelle på festivaler, rejser, udflugter, ved temperaturmåling og ved forkølelse. Servietterne kan også bruges til at aftørre overflader som toiletsæder, indkøbsvogne, barnestole o. lign.

82% vol. Alcohol denat
Aqua
Isopropyl Alcohol
Glycerin
Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer
Aminomethyl Propanol
Par der holder hinanden i hånden

Viden om god håndhygiejne

Normalt har vi forskellige fredelige bakterier på huden, som ikke er sygdomsfremkaldende. Men i løbet af en dag rører vi ved mange forskell…