Apotekets Digital Graviditetstest 1 stk

Apotekets Digital Graviditetstest, 1 stk

Vejl. pris 99 kr.

Find apotek

Apotekets digitale graviditetstest måler tilstedeværelsen af hCG (human Chorion Gonadotropin) - et hormon, der er til stede i urinen, når man bliver gravid. Apotekets Digital Graviditetstest er i stand til at måle 25 mlU/ml.

Apotekets Digital Graviditetstest er over 99 % nøjagtig fra dagen, hvor menstruationen forventes. Graviditetstesten kan anvendes op til 4 dage før forventet menstruation. 

Resultatet bliver vist tydeligt inden for 3 minutter og er let at aflæse.

Produktfordele og egenskaber:

  • Over 99 % nøjagtig
  • Tidlig test - kan anvendes op til 4 dage før forventet menstruation
  • Viser tydeligt resultat
  • Testresultatet kan aflæses inden for 3 minutter.

 

Varenummer: 221134
EAN nummer: 5709556012448

Inden brug af graviditetstesten er det vigtigt at læse brugsanvisningen omhyggeligt.
Hold den sugende spids i urinstrålen i 5 sekunder, eller dyp den sugende spids halvt ned i opsamlet urin i 20 sekunder. Pennen skal hele tiden holdes, så den sugende spids peger nedad. Hold testpennen med den absorberende spids pegende nedad eller læg den på en vandret flade, indtil testresultatet er klar. Resultatet fremkommer i løbet af 1-3 min og bliver stående i resultatvinduet i ca. 24 timer. Resultatet vises med enten + (gravid) eller - (ikke gravid).


Værd at vide:
Apotekets Digitale Graviditetstest bør først tages ud af folien umiddelbart før brug. Ved test før dagen for forventet menstruation skal man anvende den første morgenurin. Ved test fra dagen for forventet menstruation kan testen udføres på et hvilket som helst tidspunkt af dagen.

Testen er til éngangsbrug. Fjern batteriet inden pennen kasseres og sørg for at bortskaffe både batteri og testpen i overensstemmelse med lokale bestemmelser.

BORTSKAFFELSE:
Fjern batteriet ved at sætte en mønt i rillen på det runde dæksel på bagsiden af testpennen og vrid rundt for at åbne det. Fjern batteriet og kassér det i henhold til lokale bestemmelser. Kassér resten af testpennen i henhold til lokale bestemmelser.