Nyhed

Apotekets Specialpleje Håndgel

Apotekets Specialpleje Håndgel med pumpe, 300 ml

Vejl. pris 55 kr.

Find apotek

Hånddesinfektion til tør hud. Apotekets Specialpleje Håndgel fjerner effektivt uønskede mikroorganismer fra hænderne og er særligt velegnet til atopisk, tør eller sart hud, som har brug for blødgørende, beroligende og beskyttende pleje.

Apotekets Specialpleje Håndgel har et ekstra højt indhold af fugtgivende glycerin og er desuden tilsat allantoin og panthenol.  

En alkoholprocent på 71% sikrer optimal håndhygiejne. Med mindre hænderne er synligt snavsede, kan det være mere skånsomt at bruge håndgel i stedet for vand og sæbe, hvis man har håndeksem eller tør, sart hud på hænderne.

Værd at vide om håndsprit:
Ifølge Statens Seruminstituts retningslinjer skal en effektiv, alkoholbaseret håndsprit indeholde alkohol 70%-85% v/v. Der kan anvendes ethanol og isopropylalkohol (som er det samme som propan-2-ol). Håndsprit er nødt til også at indeholde en vis mængde vand, da ren alkohol vil fordampe fra huden, inden den når at virke. Samtidig kræver den proces, der dræber mikroorganismerne, at der er lidt vand til stede. For at undgå udtørring af huden på hænderne bør håndsprit desuden indeholde glycerin, der genfugter huden.

Produktfordele og egenskaber:

  • Særligt velegnet til tørre, sarte hænder
  • Efterlader huden fri for uønskede mikroorganismer
  • Plejer huden
  • Uden parfume
  • Astma-Allergideklareret
asthma-allergy-nordic

Varenummer: 223633
EAN nummer: 5709556013872

Fordel en passende mængde håndgel på hænderne. Gnid gelen omhyggeligt ind i hænderne, på alle fingrene/fingerspidserne og på håndleddene. Gnid i mindst 30 sekunder, indtil hænderne er helt tørre.

Apotekets Specialpleje Håndgel er kun til udvortes brug. Læs etiketten, inden brug.

Fare: Meget brandfarlig væske og damp. Forårsager alvorlig øjenirritation. Opbevares utilgængeligt for børn. Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt. Hold beholderen tæt lukket. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale bestemmelser.

Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning.

Alcohol Denat. (Denatureret Ethanol (650 g/kg))
Glycerin
Aqua
Isopropyl Alcohol
Allantoin
Panthenol
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Aminomethyl Propanol

Alkohol: 71% ethanol v/v
Håndsprit eller vand og sæbe

Håndvask eller håndsprit?

Håndvask med vand og sæbe og hånddesinfektion med håndsprit er to forskellige metoder til god håndhygiejne. Men hvad er mest effektivt, og …