Nyhed

Apotekets Specialpleje Håndgel

Apotekets Specialpleje Håndgel til tasken, 75 ml

Vejl. pris 25 kr.

Find apotek

Apotekets Specialpleje Håndgel desinficerer hænderne som en almindelig håndgel eller håndsprit og har derudover egenskaber, der normalt kun findes i en supplerende, plejende håndcreme. 

Apotekets Specialpleje Håndgel er særligt velegnet til tør, sart eller atopisk hud. Den har et ekstra højt indhold af fugtgivende glycerin og er desuden tilsat hudplejende allantoin og panthenol.

Apotekets Specialpleje Håndgel 75 ml fylder kun lidt i lommen eller tasken, så den altid er lige ved hånden.

Alkoholprocent: 71%.

Værd at vide om håndsprit:
Ifølge Statens Seruminstituts retningslinjer skal en effektiv, alkoholbaseret håndsprit indeholde alkohol 70%-85% v/v. Der kan anvendes ethanol og isopropylalkohol (som er det samme som propan-2-ol). Håndsprit er nødt til også at indeholde en vis mængde vand, da ren alkohol vil fordampe fra huden, inden den når at virke. Samtidig kræver den proces, der dræber mikroorganismerne, at der er lidt vand til stede. For at undgå udtørring af huden på hænderne bør håndsprit desuden indeholde glycerin, der genfugter huden.

Produktfordele og egenskaber:

  • Hånddesinfektion til tør, sart eller atopisk hud
  • Efterlader huden fri for uønskede mikroorganismer
  • Plejer huden
  • Astma-Allergideklareret
  • Uden parfume
asthma-allergy-nordic

Varenummer: 223632
EAN nummer: 5709556013865

Apotekets Specialpleje Håndgel kan anvendes af alle, og er især velegnet til tør, sart hud.

Fordel en passende mængde håndgel på hænderne. Gnid gelen omhyggeligt ind i hænderne, på alle fingrene/fingerspidserne og på håndleddene. Gnid i mindst 30 sekunder, indtil hænderne er helt tørre. 

Med mindre der er synligt snavs på hænderne, kan det være mere skånsomt at anvende en alkoholbaseet håndgel i stedet for vand og sæbe, når man har tør, irriteret hud eller håndeksem.

Apotekets Specialpleje Håndgel er kun til udvortes brug. Læs etiketten, inden brug.

Fare: Meget brandfarlig væske og damp. Forårsager alvorlig øjenirritation. Opbevares utilgængeligt for børn. Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt. Hold beholderen tæt lukket. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale bestemmelser.

Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning.

Alcohol Denat. (Denatureret Ethanol (650 g/kg))
Glycerin
Aqua
Isopropyl Alcohol
Allantoin
Panthenol
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Aminomethyl Propanol

Alkohol: 71% ethanol v/v
Håndsprit eller vand og sæbe

Håndvask eller håndsprit?

Håndvask med vand og sæbe og hånddesinfektion med håndsprit er to forskellige metoder til god håndhygiejne. Men hvad er mest effektivt, og …