Apotekets Baby Vaskeservietter

Apotekets Baby Vaskeservietter, 60 stk

Vejl. pris 30 kr.

Find apotek

Apotekets Baby Vaskeservietter er nemme at bruge som et alternativ til vand og sæbe. Vaskeservietterne indeholder en mild og uparfumeret lotion, der er beriget med aloe vera og panthenol og virker plejende og blødgørende på huden.

Apotekets Baby Vaskeservietter anvendes ved bleskift og kan også bruges til hænderne. Glycerin danner en beskyttende hinde og hindrer udtørring af huden.

Af hensyn til holdbarheden er vaskeservietterne konserveret med Sodium Benzoate, der er et af de mest anvendte og gennemtestede midler på markedet.

Apotekets Baby Vaskeservietter er uden parfume, alkohol, lanolin og sæbe. De indeholder ikke phenoxyethanol. Apotekets Baby Vaskeservietter er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og er Svanemærkede.

Produktfordele og egenskaber:

  • Alternativ til vand og sæbe, når du ikke har adgang til vand.
  • Plejer og blødgør huden
  • Hindrer udtørring af huden
  • I praktisk emballage med genluk
  • Uden parfume
  • Astma-Allergideklareret
  • Svanemærket.

Varenummer: 220500
EAN nummer: 5709556009592

Apotekets Baby Vaskeservietter er til engangsbrug og er velegnede ved bleskift, til fedtede fingre og anden personlig hygiejne, når der ikke er vand og sæbe i nærheden. 

Læg babyvådservietter i skraldeposen, ikke i toilettet.

Aqua
Glycerin
Panthenol
Aloe Barbadensis
Cocamidopropyl Betaine
Ethylhexylglycerin
Caprylyl Glycol
Potassium Sorbate
Sodium Benzoate
Citric Acid
pH-værdi: ca. 5
baby der leger med sine tæer

Daglig babypleje

En sund barnehud føles blød og fin, derfor er hovedreglen at gøre mindst muligt ved den. Spædbarnets hud indeholder særligt mange talgkirtl…

Jordemoderens 4 favorit babyplejeprodukter til nye mødre

4 favoritter til baby

Den jordemoderuddannede blogger Cana Buttenschøn har testet Apotekets babyplejeserie, og kommer her med sine 4 favoritter - perfekte til at…