Apotekets Babyplejeserie er både Astma-Allergideklareret og Svanemærket

Gennemtestede kvalitetsprodukter, de allermildeste ingredienser, fremstillet med størst mulig hensyn til miljøet - og uden parfume.

Moderne forældre stiller mange krav, når de skal vælge plejeprodukter til deres børn. Heldigvis kan de få dem alle opfyldt på apoteket, hvis babyplejeserie er både Astma-Allergideklareret og miljømærket med Svanen.

Serien dækker ethvert behov for vaske- og plejeprodukter til de yngste. Fra let lotion og creme til tørre kinder til fede salver, når numsen er rød. Fra mild sæbe og shampoo til lækker jojobaolie efter badet og til massage. Alt sammen uden parfume.

Nyeste skud på stammen er Apotekets Vaskeservietter. De indeholder en mild rensende og plejende lotion, og er geniale at have med overalt, når bleen skal skiftes, til fedtede fingre og mange andre formål, ikke mindst når der er langt til vand og sæbe.

Apotekets babyprodukter fremstår i et brugervenligt design. Alle hudplejeprodukter kan f.eks. betjenes med én hånd, så den anden hånd altid er fri til at holde på barnet.Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk