Apotekets Intimpleje til tørre slimhinder og personlig hygiejne

Apotekets Intimpleje - en ren og frisk fornemmelse - og en hjælp til tørre slimhinder

Apotekets Intimplejeserie er milde, skånsomme vaske- og plejeprodukter uden parfume. Produkterne er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og dermatologisk testet i forhold til sensitiv hud.

Serien henvender sig til to forskellige kvindegrupper:
-  De, der anser intimpleje for en naturlig del af den daglige personlige hygiejne
-  De, der har problemer med tørre slimhinder

Flere og flere kvinder vælger specialprodukter til intimpleje for dels at opnå en frisk, ren fornemmelse og balance overalt på kroppen, dels at minimere risikoen for irritation og gener.

Andre oplever tørre slimhinder i vaginalområdet på grund af overgangsalder, hormonforandring, sygdom eller stress. Symptomerne kan være kløe og svie, en brændende fornemmelse og ubehag ved samleje.

Apotekets Intimserie afhjælper og forebygger disse problemer. En pH-værdi tæt på hudens skaber balance og nedsætter risikoen for irritation.

Apotekets Intim Sæbe
Meget mild og skånsom specialsæbe. Indeholder glycerin, der tilfører huden ekstra fugt, og mælkesyre, der virker regulerende på den naturlige balance og mindsker risikoen for udtørring og irritation. Fjerner lugtgener og giver en frisk, ren fornemmelse. Tyktflydende med et behageligt skum. Uden parfume og parabener. pH: ca. 4.

Apotekets Intim Gel 2-i-1
Klar og fedtfri gel, der både virker fugtgivende mod vaginal tørhed og kan anvendes som glidecreme. Dokumenteret langvarig virkning - fugter huden i mindst 6 timer. Beskytter og styrker hudens naturlige barrierefunktion. Vandbaseret - kan anvendes ved samleje sammen med kondom. Pletter ikke. Uden parfume og parabener. CE-mærket. Dermatologisk testet på sensitiv hudtolerance og 6 timers fugttilførsel.

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk