Apotekets Lusekam, solid og effektiv

Børn mellem 3 og 10 år er særligt udsatte for at få lus. Ikke mindst hvis de har langt hår. Den mest effektive metode til både at finde og fjerne lus har vist sig at være kæmning med lusekam i hår, der er fugtet med hårbalsam. Men håret skal kæmmes omhyggeligt hver 2. dag i 14 dage, og er håret langt, tykt og/eller krøllet, kan det være anstrengende for begge parter. Og en udfordring for lusekammen.

Apotekets lusekam i stål er specielt udviklet til kæmning af langt, tykt og krøllet hår. Den er solidt udformet og har lange, afrundede tænder, der gør det nemt at komme ind i håret uden at genere hårbunden. Afstanden mellem tænderne er den samme overalt, så hverken luseæg eller lus undslipper, uanset om de sidder tæt ved hårbunden eller ude i håret. Kammens håndtag har nylonoverflade og er ergonomisk udformet, så den både er god at holde på og sikrer den rigtige vinkel under kæmningen.

Efter en 14 dages behandling er det vigtigt fortsat at kæmme jævnligt for at sikre, at lusene ikke kommer igen.

Apotekets Metal lusekam kan derfor være en god investering for familier med flere børn. Vejl. pris 84,95.

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk