Apotekets Solbeskyttelse

Sikker solbeskyttelse med både UVA-, Svane- og Astma-Allergi mærkning

Effektivitet er alfa og omega i solbeskyttelse og fremgår bl.a. af faktortal og UVA- mærket. Samtidig lægger mange – ikke mindst forældre – vægt på den sikkerhed, sundhed og miljøvenlighed, som Svanemærket og en Astma-Allergi deklarering er garanter for.
Med Apotekets Solserie får man hele pakken. Serien er blevet reformuleret, så den dels indeholder færre og mindre mængde solfiltre = højere tolerance. En ny kombination af filtre sikrer bedre indtrængning og mindre risiko for afsmitning. 
Apotekets Solserie rummer en bred vifte af valgmuligheder – fra faktor 15 til 50+ - fra tuber til pumpe og spray – fra creme og lotion til olie og Aftersun. Alle produkter er meget vandfaste og uden parfume, phenoxyethanol og listede konserveringsmidler.


Apotekets Solspray Børn Faktor 30
Høj beskyttelse. Anbefales til lys, sart hud og i stærk sol.Beskytter den lyse barnehud mod både UVA- og UVB-stråler. Den praktiske pumpespray gør det nemt at anvende og forny solbeskyttelsen. Let at fordele, absorberes hurtigt uden at fedte og kan betjenes med én hånd. 250 ml. Vejl. pris kr. 179,50.


Apotekets Sol Lotion Faktor 30
Høj beskyttelse til lys og sart hud – samt i stærk sol. Meget vandfast lotion, der beskytter mod UVA- og UVB-stråler. Let at dosere og fordele, absorberes hurtigt uden at fedte. 300 ml. Vejl. pris kr. 179,95.


Apotekets Solstift Faktor 30
Hurtig og effektiv beskyttelse af næsetip, ører, læber, pande, nakke og andre udsatte områder. Nem at tage med i tasken eller lommen. 15 ml. Vejl. pris kr. 44,95.


Apotekets Aftersun Lotion
Kølende og beroligende pleje til varm og irriteret hud efter ophold i solen. Tilfører fugt, fremmer cellefornyelsen og virker nærende og plejende. 200 ml. Vejl. pris kr. 59,95.


Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk