Beskyt ansigtet mod rynker og solskader

Sommersolen er dejlig, men solens UVA- og UVB-stråler kan skade huden og medvirke til, at huden ældes for tidligt. Ansigtet er altid udsat for UV-stråling, når man er udendørs – så husk solhat og ansigtssolcreme i sommerhalvåret.

Nyhed: Apotekets Solcreme Ansigt SPF 15

Apotekets Solserie tilbyder et bredt udvalg af parfumefri produkter til ansigt og krop, alle med nøje udvalgte solfiltre, Astma-Allergideklaration og Svanemærke.
Specielt til ansigtet findes Apotekets Solcreme Ansigt SPF 30 og årets nyhed: Apotekets Solcreme Ansigt SPF 15. Begge ansigtssolcremer beskytter mod både UVA- og UVB-stråling. De er lette og behagelige og trænger hurtigt ind uden at fedte.


Faktor 15 er fin til den danske sommer

Solbeskyttelsesfaktor 15 er ofte tilstrækkeligt i den danske sommer. Skal man til sydligere himmelstrøg, bør man vælge en højere solbeskyttelsesfaktor.

Tip! Smør altid solcremen på 20 minutter før du går ud i solen. Brug 1 teskefuld til ansigt, nakke og ører for at opnå den solbeskyttelsesfaktor, som er angivet på tuben.

Vejledende priser. Fås på apoteket.

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk