Beskyt huden året rundt for solen holder aldrig fri

Efter en lang, mørk vinter er der ikke noget så velgørende som den første forårssol. Men når skarp forårssol møder vinterbleg hud, kan der nemt opstå problemer. Ikke kun ved decideret solbadning, men også når vi opholder os udendørs, cykler på arbejde, løber en tur eller arbejder i haven.

UV-strålerne er aktive året rundt, derfor er det vigtigt at huske solbeskyttelse hver dag. Ikke mindst til aktive børnehave- og skolebørn, da de solskader man får i barndommen kan forværres med alderen.

Apotekets Solserie er et trygt valg til hele familien. Enkel og effektiv solbeskyttelse med Astma-Allergi deklarering, Svanemærkning og UVA-mærket. Produkterne er vandfaste og uden parfume. 

Vælg faktor efter hudtype og solens intensitet. Normal hud kan nøjes med mellem beskyttelse - faktor 15-20 - i den danske sommer. Smør huden ind 15-20 min. før ophold i solen og forny solbeskyttelsen regelmæssigt. Brug en håndfuld sollotion til hele kroppen, fordel den i små mængder på kroppen og smør den derefter ind. Så kan solen nydes med god samvittighed, året rundt.

Apotekets opfordrer alle til følge de officielle solråd:

- Brug tilstrækkeligt med solbeskyttelse: ca. 40 ml til voksne - 20 ml til børn. En for lille dosering forringer beskyttelsen betydeligt.
- Forny solbeskyttelsen jævnligt - og altid efter badning
- Beskyt huden med let påklædning og hat
- Undgå at spædbørn og små børn opholder sig i direkte sol

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk