Få friske, bløde sommerfødder

Når fødderne skal luftes i åbne sandaler, vil man gerne have, at de er bløde og friske. Det behøver ikke at være en uoverkommelig opgave, for på apotekets hylder er der produkter, der hurtigt hjælper fødderne i sommerform.

NY, hurtigtørrende fodspray giver friske, tørre og velduftende fødder Apotekets egen fodplejeserie er netop blevet udvidet med en kølende antiperspirant Fodspray i praktisk pumpeflaske. Fodsprayen dufter mildt af mentol. Den modvirker fodsved og mindsker svedlugt – og som et ekstra plus indeholder den også ingredienser, der blødgør og plejer huden.


Den er let at spraye på fødderne om morgenen og tørrer ind af sig selv på et øjeblik, så man hurtigt kan stikke fødderne i sandalerne og komme afsted.

Tip! Supplér med Apotekets Hælstift, hvis der er hård hud på hælene. Nogle strøg med hælstiften på hælene inden sengetid – hver aften eller efter behov – holder huden blød.

Se mere på www.apotekets.dk

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk