Husk lige apoteket før sommerferien

Husk lige apoteket før sommerferien

Uanset om der står camping, vandreture eller badeferie på sommerprogrammet, er det en god idé at starte på apoteket. Her findes ikke alene effektiv solbeskyttelse, men også et stort udvalg af musthaves til toilettasken, som kan redde kostbare feriedage.

Apotekets Alcogel er en uundværlig klassiker, der sikrer rene, bakteriefri hænder, både efter håndvask og når der er langt til vand og sæbe. Indeholder alkohol og udtørrer ikke hænderne. Fås i praktisk 230 ml flaske med pumpe og i 75 ml lommeformat. Vejl. pris hhv. kr. 39,95 og 21,95.


Apotekets Desinfektionsservietter er en tilsvarende engangsserviet til desinficering af hænder - og evt,.også håndtag og overflader, som fx toiletsæder. Store, bløde servietter der er pakket enkeltvis, så de er nemme at tage med overalt. Pakke med 20 stk. kr. 39,95.

Apotekets Panthenolcreme er aktiv førstehjælp ved hudafskrabninger, rød numse og solskoldninger. Cremen indeholder et forstadium til B5-vitamin, der øger den naturlige celleaktivitet, så huden heler hurtigt. Svanemærket - uden parfume og parabener. 30 ml kr. 39,95.

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk