Pak feriekufferten med omtanke - Tag på apoteket før I tager af sted

Pak feriekufferten med omtanke Tag på apoteket før I tager af sted

En ferie kan ikke gøres om, så det er klogt at tage højde for nogle af de ting, der kan påvirke eller måske endda spolere kostbare feriedage. Apoteket har en række produkter, der kan redde feriestemningen.

Kom ”feriemaven” i forkøbet
Fremmedartede miljøer, eksotiske spisesteder og anderledes madvaner er en vigtig del af ferieoplevelsen. Men såvel bakterieflora som hygiejneforhold kan være en udfordring - ikke mindst for maven. Derfor er det klogt at huske Apotekets Alcogel. En bakteriedræbende gel, der hurtigt og effektivt desinficerer hænderne, både efter håndvask og når der er langt til rent vand og sæbe. Ideel i forbindelse med indkøb, måltider, bleskift og toiletbesøg. Gelen er hudvenlig og efterlader hænderne bakteriefri. Fås i en praktisk rejsestørrelse, der er nem at tage med overalt.

Når huden får skrammer – eller for meget sol

Apotekets Panthenol Creme er en effektiv hjælp til småskader på huden som hudafskrabninger, rødme, solskoldninger, andre lette forbrændinger og irriteret hud. Cremen indeholder provitamin B5, der fremmer hudens evne til at regenerere. Det sker ved at øge den naturlige celleaktivitet, så huden heler hurtigt. Også velegnet til friske tatoveringer.

Hjælp i fugtig varme

Nogle universalprodukter har bevist deres værdi gennem tiderne. Et sådan eksempel er Talkum, der har en unik evne til at forvandle fugtig og klistret hud til tør, glat og silkeblød hud. Det virker kølende i varmen og anvendes til pudring af hudfolder, under armene og andre steder hvor fugt og sved samler sig. Drys også talkum i skoene, når du går uden strømper. 

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk