Professionel lusekam til effektiv kæmning

Apoteket har udviklet en ny type lusekam, baseret på de forskellige stadier af hovedlusenes udvikling, kombineret med særlige teknikker for effektiv kæmning.

Apotekets lusekam er ergonomisk udformet for at sikre et både sikkert og behageligt greb om kammen. Det robuste plastmateriale er af høj kvalitet, så de fleksible tænder kan modstå kæmning i selv tykt hår uden at knække. Selve tænderne er afrundede på den ene side, så de glider let henover hovedbunden, der ofte kan være irriteret på grund af luseangreb. Tændernes modsatte side har firkantede hjørner, der griber fat i lusenes ben og kløer, og hindrer selv den mindste lus i at undslippe. Afstanden på 0,2 mm mellem kammens tænder sikrer, at hårstrå kan passere, mens såvel æg som voksne lus fjernes effektivt.

For at sikre det optimale udbytte, fremgår det af lusekammen, hvordan den skal vendes under kæmningen. Kammen kan anvendes i både vådt og tørt hår, men det mest effektive resultat opnås ved at gøre håret vådt med hårbalsam, rede det igennem med en almindelig kam og derefter kæmme det omhyggeligt. Efter hvert tag tørres lusekammen af, så lus og æg fjernes. Håret skal kæmmes hver anden dag i 14 dage. Efter brug er kammen let at rengøre i varmt vand med sæbe.

  • Apotekets Lusekam er klinisk testet og CE mærket. Vejl. pris kr. 24,95.

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk