Saltvandssprøjt giver ny luft i næsen

Saltvandssprøjt giver ny luft i næsen

Forkølelsessæsonen nærmer sig hastigt og for mange danskere betyder det udsigt til tilstoppet næse med deraf følgende ubehag dag og nat. Børn bliver ramt at forkølelse dobbelt så hyppigt som voksne.

Apotekets Saltvandsopløsning er en enkel form for lindring, helt uden risiko for bivirkninger. En naturlig saltopløsning med samme saltindhold og pH-værdi som kroppen. Indeholder hverken konserveringsmidler eller sammentrækkende midler. Den kan derfor tåles af alle, fra spædbørn til ældre, og bruges så ofte man har behov for det.

Saltvandsopløsningen er derfor også et godt supplement til midler, der virker sammentrækkende på næsens slimhinde, da de kun må anvendes et bestemt antal gange om dagen – og i en begrænset periode.

Fremmer næsens naturlige rensefunktion
Saltvandet opløser slim og renser slimhinden for bakterier og virus. Det bliver lettere at trække vejret gennem næsen og man bliver hurtigere frisk igen.

Saltvandet kan også hjælpe helt små børn med tæt næse under amning, flaskemåltider eller søvn. Og det understøtter næsens naturlige rensefunktion i tørre, støvede eller forurenede omgivelser.

Apotekets Saltvandsopløsning fås som praktiske engangspipetter, som næsespray med og uden forfriskende eukalyptus og som næsedouche. Få yderligere information på apoteket.

Ønsker du yderligere information, fotos mm. er du velkommen til at kontakte Vivian Lærkegård Støve tlf. 45950330 / vls@apotekernes.dk