Parfumefri hudplejerutine, den grundige

For at opnå en sund og velplejet hud er det vigtigt at rense ansigtshuden skånsomt både morgen og aften. Når snavs og makeup er fjernet, er huden klar til fugt og pleje. Se Apotekets forslag til en grundig hudplejerutine i 4 trin her:

Trin 1: Fjern makeup

Vask først ansigtet med Apotekets Ansigtsvaskegel. Vaskegelen renser i dybden og fjerner makeup og snavs.

Fjern øjenmakeup med Apotekets 2-fase Øjenmakeupfjerner. Fugt en vatrondel, og før den nænsomt over øjenlåg og øjenvipper for at fjerne øjenmakeuppen. 

Trin 2: Rengør huden

Kom herefter 1-2 pump af Apotekets Skintonic på en vatrondel og før den blidt over huden, både i ansigtet og på halsen. Apotekets Skintonic fjerner de sidste snavs- og cremerester, beroliger huden og hindrer udtørring . 

Trin 3: Tilfør fugt og pleje

Serum: Ønsker du at stimulere dannelsen af kollagen i huden og forebygge/reducere rynker, kan du påføre Apotekets Anti-age Serum med bl.a. Matrixyl og hyaluronsyre, inden du påfører din ansigtscreme.

Ansigtscreme: Påfør Apotekets Parfumefri Ansigtscreme i ansigtet og på halsen. Den tilfører fugt til huden i mindst 24 timer. Til moden hud anbefaler vi Apotekets Anti-Age Creme 24 timer, der opstrammer huden og reducerer rynker.

Øjencreme: Til den tynde hud rundt om øjnene anbefaler vi Apotekets Anti-age Øjencreme. Den indeholder bl.a. matrixyl 3000 (peptider), der stimulerer dannelsen af kollagen i huden og mindsker rynker, samt hydrolyseret hyaluronsyre, der gør huden mere spændstig. Dup øjencremen på huden over øjenbenet, som du kan mærke over og under øjet.

Trin 4: Husk fugt til læberne

Slut af med at påføre Apotekets Læbepomade med jojobaolie på læberne for at pleje og forebygge tørre læber.  Apotekets Anti-age Læbepomade beskytter læberne med solfaktor 15 og indeholder ceramider, der reducerer synligheden af rynker

På en travl dag kan du prøve Apotekets hurtige hudplejerutine.

 

Et godt råd:

Skal du ud i den danske sommer? Påfør en mængde svarende til en teskefuld af Apotekets Solcreme Ansigt SPF 15 cirka 20 minutter før ophold i solen. Fordel solcremen jævnt på tør ansigtshud, hals og nakke for at passe på huden og mindske fremkomsten af rynker. Til lys og meget lys hud anbefaler vi Apotekets Solcreme Ansigt SPF 30 eller Apotekets Solcreme Ansigt SPF 50.

 

Del artiklen: