Hjælp til at forebygge, lindre og stoppe snotnæsen

Alt efter om du vil forebygge, lindre eller stoppe en løbende næse, er der forskellige produkter, der kan hjælpe. Her har vi lavet en oversigt over, hvilken næsespray, der kan hjælpe dig hvornår.

regn

Sådan stopper og lindrer du forkølelse:

Apotekets Stop Forkølelse Spray

Stop forkølelsen

Engang imellem er det for sent, at forebygge. Forkølelsen er landet og man har brug for hurtig lindring, så man kan komme videre i livet. Her er Apotekets Stop Forkølelse Næsespray et rigtigt godt bud på en løsning. Den stopper og letter forkølelsen og forhindrer virus i at overleve. Alle over 12 år kan bruge den.

Læs mere om Apotekets Stop Forkølelse Næsespray

Apotekets Saltvandspray og Næsedouche

Få "hul igennem", når næsen er tilstoppet

Apotekets Næsespray med saltvand er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray og kan derfor anvendes ubegrænset af voksne, børn og spædbørn. Du får både skyllet og renset næsen og fortyndet den seje slim, der gør det svært, at trække vejret frit. Du kan også få næsesprayen med Eucalyptus, som giver et frisk pust og øger følelsen af en fri vejrtrækning. Det lindrer og letter for hvert pust. 

Læs mere om Apotekets Næsespray

Læs om forkølelse

Del ikke næsespray med andre

Vi anbefaler, at alle i husstanden har sin egen næsespray, da smitten let kan spredes, hvis man deler samme næsespray.

Apotekets Sesamolie Næsespray

Sådan fugter og blødgør du tørre næseslimhinder:

Apotekets Sesamolie Næsespray fugter og blødgør tørre næseslimhinder.

Fugt og blødgør, når næsen er øm

Apotekets Sesamolie Næsespray er 100% ren sesamolie i en praktisk sprayflaske. Rigtig god til tørre og sarte næseslimhinder på grund af alt fra tørt indeklima til frostvejr. Sprayen fugter og blødgør og kan bruges op til tre gange om dagen af både voksne og børn fra et år. Et rigtig godt bud på lindring, hvis næsen er tør og irriteret.

Læs mere om Apotekets Sesamolie Næsespray

Læs mere om tørre næseslimhinder

allergi-overfølsomhed

Ved overfølsomhed og allergi

Er du i tvivl om du har symptomer på pollenallergi, har Apotekets samlet nogle råd til at komme lidt lettere gennem pollensæsonen. Få rådene her og læs om pollenallergi og symptomer.

  • Apotekets Næsespray med saltvand skyller og renser næsen og kan bruges efter behov i hele pollensæsonen.

Rens med saltvand

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt, og kan derfor anvendes flere gange dagligt efter behov.

Læs mere om Apotekets Næsespray

Læs om overfølsomhed og allergi

desinfektion

Sådan forebygger du forkølelse  

Apotekets Alcogel  er en bakteriedræbende, hudvenlig gel til desinficering af hænderne

Et godt sted at starte

Man kan selv gøre en del for at undgå forkølelsen i det hele taget. God håndhygiejne og en Alcogel fra Apotekets er et godt sted, at starte. Og så er det jo godt, at vide, at Apotekets står klar fra første nys, hvis man alligevel skulle få sig en lille efterårssnue på vejen.

Læs mere om god håndhygiejne

Del artiklen: