Parfumefri hudplejerutine, den grundige

For at opnå en sund og velplejet hud er det vigtigt at rense ansigtshuden skånsomt både morgen og aften. Når snavs og makeup er fjernet, er huden klar til fugt og pleje. Se Apotekets forslag til en grundig hudplejerutine i 4 trin her:

Trin 1: fjern makeup

Vask først ansigtet med Apotekets Parfumefri Ansigtsvaskegel. Vaskegelen renser i dybden og fjerner makeup og snavs.

Fjern øjenmakeup med Apotekets Parfumefri 2-fase Øjenmakeupfjerner. Fugt en vatrondel, og før den nænsomt over øjenlåg og øjenvipper for at fjerne øjenmakeuppen. 

Trin 2: rengør huden

Kom herefter 1-2 pump af Apotekets Parfumefri Skintonic på en vatrondel og før den blidt over huden, både i ansigtet og på halsen. Skintonic fjerner de sidste snavs- og cremerester, beroliger huden og hindrer udtørring . 

Trin 3: tilfør fugt og pleje

Serum:
Ønsker du at stimulere dannelsen af kollagen i huden og forebygge/reducere rynker, kan du påføre Apotekets Parfumefri Anti-age Serum med bl.a. Matrixyl og hyaluronsyre, inden du påfører din ansigtscreme.

Ansigtscreme:
Påfør Apotekets Parfumefri Ansigtscreme i ansigtet og på halsen. Den tilfører fugt til huden i mindst 24 timer. Til moden hud anbefaler vi Apotekets Parfumefri Anti-Age Creme, der opstrammer huden og reducerer rynker.

Øjencreme:
Til den tynde hud rundt om øjnene anbefaler vi Apotekets Parfumefri Anti-age Øjencreme. Den indeholder bl.a. matrixyl 3000 (peptider), der stimulerer dannelsen af kollagen i huden og mindsker rynker, samt hydrolyseret hyaluronsyre, der gør huden mere spændstig. Dup øjencremen på huden over øjenbenet, som du kan mærke over og under øjet.

Trin 4: husk fugt til læberne

Slut af med at påføre Apotekets Parfumefri Læbepomade med jojobaolie på læberne for at pleje og forebygge tørre læber.  Apotekets Parfumefri Anti-age Læbepomade beskytter læberne med solfaktor 15 og indeholder ceramider, der reducerer synligheden af rynker

På en travl dag kan du prøve Apotekets hurtige hudplejerutine.

 

Et godt råd:

Skal du ud i den danske sommer? Påfør en mængde svarende til en teskefuld af Apotekets Ansigtssolcreme SPF 15 cirka 20 minutter før ophold i solen. Fordel solcremen jævnt på tør ansigtshud, hals og nakke for at passe på huden og mindske fremkomsten af rynker. Til lys og meget lys hud anbefaler vi Apotekets Ansigtssolcreme SPF 30 eller Apotekets Ansigtssolcreme SPF 50.

 

Del artiklen: