Daglig hudplejerutine - uden parfume

For at opnå en sund og velplejet hud, er det er vigtigt at rense ansigtshuden grundigt både morgen og aften for at fjerne snavs og makeup.

1. step: Rens

Vask først ansigtet med Apotekets Ansigtsvaskegel. Vaskegelen renser i dybden og fjerner makeup og snavs. 

2. step: Rengør

Påfør herefter 1-2 pump af Apotekets Skintonic på en ny vatrondel, men denne gang på den glatte side. Apotekets Skintonic tilfører fugt og hindrer udtørring af huden, samt fjerner snavs og cremerester. Påføres både i ansigtet og på halsen. 

Tip! Har du travlt? Slå 1. og 2. step sammen og rens/rengør/fugt huden med enten Apotekets Micellar 3-i-1 Ansigtsrens eller Apotekets 3-i-1 Renseservietter.

3. step: Tilfør fugt

Påfør Apotekets 24 timers Ansigtscreme i ansigtet og på halsen. Den tilfører fugt til huden i mindst 24 timer. Til moden hud anbefaler vi Apotekets Anti-Age Creme 24 timer, der opstrammer huden og reducerer rynker.

Ønsker du at stimulere dannelsen af kollagen i huden og forebygge/reducere rynker, kan du påføre Apotekets Anti-age Serum med bl.a. Matrixyl og hyaluronsyre, inden du påfører din ansigtscreme.

4. step: Husk fugt til læberne

Slut af med at påføre Apotekets Læbepomade med jojobaolie på læberne for at pleje og forebygge tørre læber.  Apotekets Anti-age Læbepomade beskytter læberne med solfaktor 15 og indeholder ceramider, der reducerer synligheden af rynker

 

Tip!

Skal du ud i den danske sommer? Påfør en mængde svarende til en teskefuld af Apotekets Solcreme Ansigt SPF 15 cirka 20 minutter før ophold i solen. Fordel solcremen jævnt på tør ansigtshud, hals og nakke for at passe på huden og mindske fremkomsten af rynker. Til lys og meget lys hud anbefaler vi Apotekets Solcreme Ansigt SPF 30 og Apotekets Solcreme Ansigt SPF 50.

 

Del artiklen: