Hvorfor vælge økologisk certificeret hudpleje?

Apotekets økologisk certificerede hudplejeserie indeholder kun naturlige og økologiske ingredienser, og tager hensyn til både dig og miljøet.

Logo for Ecocert Cosmos Organic

Strenge krav til dyrkning af ingredienser 

Apotekets Økologisk Certificeret hudplejeserie er Ecocert Cosmos Organic-certificeret. Det betyder, at der er sat høje standarder for råvarerne, og at ingredienserne er dyrket ansvarligt og miljøvenligt. Herudover er Ecocert-mærkede produkter fri for syntetiske parfume- og farvestoffer.

Læs mere om Ecocert Cosmos Organic

Kun aktive og naturlige ingredienser fra den nordiske flora

Apotekets økologisk certificerede hudplejeprodukter er spækket med naturlige og økologiske ingredienser fra den nordiske flora. De indeholder nøje udvalgte olier og ekstrakter, der alle har et højt indhold af aktive stoffer:

Kornblomst - nordisk flora i Apotekets Økologisk hudpleje
  • Multebær: Nordisk bær, der vokser vildt i Norge, Sverige og Finland. Beskytter mod de frie radikaler og øger kollagensyntesen.
  • Blåbærkerneolie: De blåsorte bær er kendt for at være superfood herhjemme, men de er også gode for huden. Blåbærkerneolie er udover at være fugtgivende også med til at mindske misfarvninger i huden og aldringstegn.
  • Havtornkerneolie: Havtorn vokser i kystnære områder, hvilket gør den særlig modstandsdygtig. I hudpleje beskytter og reparerer den huden og modvirker ældningsprocessen.
  • Kornblomst: Trives på og ved kornmarker. De har en rensende og beroligende virkning på huden, og gør den samtidig mere elastisk.
  • Siv (SyriCalm): SyriCalm er udvundet af siv og svampe. Det er kendt i hudplejeprodukter, fordi det har det en anti-stress virkning, er med til at berolige huden, og dæmper og reducerer rødme. Herudover styrker det hudens egen barriere og gør den mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.

Om Apotekets Økologisk Certificerede hudplejeserie

  • Serien består af 8 hudplejeprodukter til ansigt og krop.
  • De 4 kropsplejeprodukter har en frisk duft og indeholder naturlig parfume.
  • De 4 ansigtsplejeprodukter er uden parfume og er deklareret i samarbejde med Asthma Allergy Nordic.
  • Hele serien består af veganske hudplejeprodukter.

Se alle produkter i Apotekets Økologisk Certificerede hudplejeserie

Apotekets Økologisk Certificerede hudplejeserie

Miljøvenlig emballage

I 1500-tallet og frem til 1960'erne gik man på apoteket for at få rørt effektive cremer, olier og salver. Her miksede apotekeren selv de naturlige råvarer i hånden i sit eget laboratorium og kom i brune flasker. 

Apotekets økologisk certificerede serie har apotekets DNA i flaskerne. Nu i 2020 er emballagen genanvendelig og/eller af nedbrydeligt materiale, hvor genbrugsplast (PCR, PET) og glasflasker dominerer.