3 gode plejeprodukter til badebaljen

En let skummende badesæbe, en no-bullshit olie og en god kam er uundværlige produkter til baby i følge bloggeren Mille fra Sonomaseven.dk

"En dejlig mild og skånsom badesæbe i én. Det er sådan en sæbe jeg ikke er bange for at bruge til hende. Hendes hår bliver ikke udtørret af den, hvilket jeg synes har været tilfældet med nogle af de andre skånsomme sæber der er på markedet. Men nu har vi prøvet denne i noget tid, og den lader til at virke som den skal. Yes, en shampoofavorit!"

"Den her olie er jeg blevet gennembegejstret for. Det er en 100% ren planteolie der både beskytter og plejer huden, og som efterlader huden silkeblød. Olien udvindes af nødder fra ørkenplanten Jojoba, og er brugt af indianerne i århundreder til pleje og behandling af hår og hud. Olien har en markant lighed med hudens eget fedt og er derfor meget anvendt i skønheds- og hudplejeprodukter.

Vi bruger den mest i badet, men også sommetider efter badet, til indsmøring og massage, og vi har endda også anvendt den mod arp. Tre-i-én-olie skulle man næsten kalde den. Den kan det hele, det er sådan en no-bullshit olie. Og jeg skal da ikke lyve, jeg bruger den sommetider selv. Den er vanvittigt lækker og afhængighedsskabende, og så tørrer den hurtigt ind. En sand vinder!"

"Sådan en lille kam her kender de fleste af os, og den er altså en hjælpende hånd mod arp. Vi døjede en del med arp da Frida var helt lille bitte. Det er vidst uundgåeligt. Heldigvis har vi fra start været gode til at rede Fridas hår jævnligt, så det ikke har bredt sig for meget. Apotekets arp-kam er fremstillet af smidig polypropylen, så den er let at anvende og skånsom mod barnets hårbund. Afstanden mellem tænderne sikrer, at selv de mindste forekomster af arp fjernes."

Læs hele blogindlægget på sonomaseven.dk

 

Del artiklen: