3 gode plejeprodukter til din baby: En salve, lugtfrie vaskeservietter og en favorit til tasken

Mille fra bloggen SonomaSeven.dk har skrevet lidt om 3 af hendes favoritter fra Apotekets:

”Zinksalve er virkelig et must når man har en baby og børn i huset, og især når de starter i vuggestue skulle jeg da lige hilse at sige. Wauw altså. Frida har nok sammenlagt været der to uger, trods det er over en måned siden hun startede. Hun får rød rumpe hver gang der er noget galt. Så sikkert, som amen i kirken. Heldigvis har vi en god zinksalve fra Apotekets, der redder os hver gang.”

”Apotekets vaskeservietter eller vådservietter, som jeg nu kalder dem, er ligeledes virkelig gode. Vi har prøvet et hav af forskellige vådservietter, men disse er klart nogle af de bedste. Dem fra både Fakta og Netto lugter altså lidt.. ehm… harsk? Selvom de også er uden det ene og det andet, så er de lidt skrappe i lugten, synes jeg (eller vi må jeg hellere skrive her, for Lasse kan slet ikke holde dem ud!). Igen kommer Apotekets os til undsætning med disse milde vådservietter. Jeg synes ikke de lugter af noget, de er ihvertfald blidere for min næse. Ja, tænk sig, man kan rent faktisk favorisere vådservietter. Who would have thought? #livetsommor”

”Jeg har altid ‘håndsprit’ på mig, som i altid. Det samme gør sig gældende for puslehylden, vi løber aldrig tør. Der står altid en pumpe klar til os. Både i store og små størrelser. I håndtasken har jeg de små taskevenlige, og på puslehylden har jeg ovenstående størrelse på 230 ml. Det er et af de mest undværlige produkter herhjemme, og jeg elsker at jeg altid har mulighed for at desinficere hænderne. Især da Frida havde øjenbetændelse for nylig, anvendte vi den meget. Både til vores, men også hendes hænder.”

Læs hele blogindlægget på sonomaseven.dk

 

Del artiklen: