4 favoritter til baby

Den jordemoderuddannede blogger Cana Buttenschøn har testet Apotekets babyplejeserie, og kommer her med sine 4 favoritter - perfekte til at gøre livet lidt mere enkelt for nye mødre.

Cana Buttenschøn er sønderjyde i hjertet og bor i København. Mor til Jens på 7 og Peter på 4. Cana er uddannet jordemoder, er blogger på fuld tid og forfatter til bogen ”40 uger efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre”. Cana har testet Apotekets Baby-serie og har valgt sine fire favoritter der, efter hendes mening, gør livet for nye mødre lidt mere enkelt.

Cana Buttenschøn giver tips til babypleje

Panthenol salve: God til...alt!

 

“Panthenol salven er ganske enkelt et vidundermiddel. Det er en allround salve, som du kan smøre på alle hudirritationer på grund af dens fine helende egenskaber. Den lindrer en rød numse og er rigtig god på ømme brystvorter i forbindelse med amning. Hvis jeg kun skulle vælge én ting, bliver det den her, der ryger i min kurv”.

 

Læs mere om Apotekets Baby Panthenol Salve her

 

 

Baby olie: Så er basis i orden

 

“Lavet på blandt andet Jojoba, abrikoskerne og andre gode sager – Apotekets babyolie kan alt det, en babyolie skal kunne og er rigtig drøj og god at have i huset, når der er babyer og små børn. Den kan bruges i badevandet og til massage af krop og hovedbund. Baby vil elske at blive nusset helt blød med den klassiske babyolie”.

 

Læs mere om Apotekets Baby Olie her

 

 

Babysalve: Røde numser, nej tak!

 

“Baby salven er et fint basisprodukt. Du kan simpelthen bruge den til alt - også til dig selv. Den er så fin, hvis baby har en lille rød eller tør plet og god at have med i tasken. Og så holder den nærmest, til den lille starter i skolen”.

 

Læs mere om Apotekets Baby Salve her

 

 

Renseservietter: Ren og fin

 

“Man kan slet ikke undvære vaskeservietter. De her kan, hvad de skal kunne, og så er de tilmed dejligt bløde og hverken for tykke og eller for tynde. Helt perfekte og vi bruger dem jo til alt. Dem har vi brugt i mange år, og man burde egentlig altid have en pakke i tasken, hvis der er fedtede fingre i farvandet”.

 

Læs mere om Apotekets Baby Vaskeservietter her

 

Se også Cana Buttenschøns guide til at bade en nyfødt her

 

 

 

 Del artiklen: