Det skal du bruge til din baby – Tre favoritter

Er du gravid eller er du nybagt mor, så skal du se videoen med blogger og jordemoder Cana Buttenschøns tips til uundværlige babyprodukter

"Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: Det kan være en sand jungle at finde hoved og hale i, hvad pokker man skal anskaffe sig, når man skal have (eller har) en baby. Det har jeg derfor gjort i en video, hvor jeg kommer med min bundærlige mening om stort set alle produkterne fra Apotekets Babypleje."

Se videoen og få alle Canas tips til babypleje:

 

TRE UUNDVÆRLIGE PRODUKTER TIL BABY

"Blandt hele baduljen er der især tre produkter, som jeg synes udgør en virkelig god base for gode hudplejerutiner hos baby:

Apotekets Babyolie
Udover på de dage hvor der har været hård frost og kinderne har trængt til lidt creme for ikke at blive ildrøde, så har jeg aldrig brugt andet end en helt almindelig babyolie til at smøre mine babyer ind i og til at beskytte deres hud mod udtørring. Oftest har jeg faktisk bare hældt et par dråber i badevandet og så ellers kun brugt det i forbindelse med babymassage – og til fjernelse af arp, ikke mindst.

Arpkam
Bevares, denne er selvfølgelig mest oplagt, hvis man har en baby med tendens til arp, men udover at fjerne dén slags, så er arpkammen faktisk også smaddergod til at “massere” babys hud og stimulere blodproduktionen, hvilket kan være med til at nedbringe risikoen for tør hud – og dét altså helt uden kemi!

Apotekets Baby Salve
Jeg har altid haft sådan en salve stående ved puslebordet og der er nærmest ikke dét den ikke er blevet brugt til. Smårifter, kradsemærker eller rød numse – og på mig:røde plamager og tør hud. Jeg er kæmpe fan af all-round produkter og denne her salve er altså – synes jeg – ret genial."

Læs hele Canas blogindlæg på canabuttenschon.dk

 

Del artiklen: