"For mig er det en selvfølge at de produkter jeg bruger til baby er så rene som muligt."

Emiliblog.dk har termin lige om lidt - og mens hun venter, forbereder hun puslepladsen med babypleje uden parabener, parfume og farvestoffer. Læs her hendes bud på 3 uundværlige babyplejeprodukter:

"Noget jeg f.eks synes er helt uundværligt er en god babyolie. Den er god i babybadet, til indsmøring af babys krop, hvis man ønsker at give baby en massage eller f.eks hvis baby får arp. Så kan man putte lidt olie i hovedbund og yderst forsigtigt fjerne arpen med en kam. Det virkede på Saxo’s dengang, så det er jeg forberedt på."

"Når baby bliver lidt ældre er det også rart, at have lidt mildt og skånsomt sæbe og shampoo man kan bruge i badet, og zinksalve er heller aldrig af vejen. Det er næsten umuligt, at undgå at babys numse eller andre udsatte steder på baby til tider bliver en smule rødt og irriteret."

"For mig er det en selvfølge at de produkter jeg bruger til baby er så rene som muligt. Uden parfume, uden parabener. Og det er produkterne fra Apoteket, selvfølgelig. De er også Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Ikke så mange dikkedarer der. Dejligt."

Læs hele blogindlægget på emiliblog.dk

 

Del artiklen: