Tips og tricks til at rejse med sine børn!

Bloggeren Mette Marie Lei Lange giver her sine tips til at rejse med børn

"Jeg har aldrig rejst så meget, som jeg har gjort efter, at vi har fået tvillinger, og det siger jeg egentlig ikke uden stolthed. Der er så mange, der tror, at man ikke kan rejse, når man har fået børn, og den fordom vil jeg gerne hjælpe til at bekæmpe. Bevares, at ér noget andet at rejse med børn end uden, men det er mindst lige så sjovt! Man skal bare tage sine forholdsregler."

 • Lave forventninger
  Vi har vænnet os til at have lave forventninger til, hvad vi kan nå, når vi rejser på ferie. Vi har måske en lille liste inde i hovederne over ting, vi gerne vil opleve på destinationen, men vi ved, at den primære oplevelse er at være væk hjemmefra.
 • Samme soverutiner som hjemme
  En anden ting er, at vi har holdt os fast på at give ungerne lur på samme tid, når vi rejser, som vi har gjort derhjemme.
 • Håndsprit
  Når vi rejser ud, har vi altid en Apotekets Alcogel i tasken, og jeg er faktisk også blevet glad for deres vådservietter til afspritning. De kan være nemmere at rengøre små børnefingre med, og så er de også gode til at tørre mobiltelefonen af med. Jeg har læst undersøgelser, der har vist, at der tit er flere bakterier på en mobiltelefon, end der er på et offentligt toilet. #lækkert
 • Madpakker
  Der er ikke noget mere træls end at bruge en masse penge på at købe mad i dyre domme på restaurant til sine unger, som de så vrænger på næsen af og nægter at spise. Derfor har vi så vidt muligt sørget for at leje hotelværelser med et lille te-køkken, så vi har kunne forberede små madpakker og i mange tilfælde også har kunne klare morgenmaden på værelset.

Få flere gode tips og tricks om at rejse med børn på twinpeaks.dk

 

Del artiklen: