Daglig hudplejerutine - uden parfume

For at opnå en sund og velplejet hud, er det er vigtigt at rense ansigtshuden grundigt både morgen og aften for at fjerne snavs og makeup.

1. step

Vask først ansigtet med Apotekets Ansigtsvaskegel. Vaskegelen renser i dybden og fjerner makeup og snavs.

2. step

Fjern herefter overskydende øjenmakeup med Apotekets Øjenmakeupfjerner. Påfør væsken på den mønstrede side på vatrondellen og fjern herefter overskydende makeup rester. (Fås også til vandfast øjenmakeup).

3. step

Påfør herefter 1-2 pump af Apotekets Skintonic på en ny vatrondel, men denne gang på den glatte side. Apotekets Skintonic tilfører fugt og hindrer udtørring af huden, samt fjerner snavs og cremerester. Påføres både i ansigtet og på halsen. 

4. step

Påfør Apotekets 24 timers Ansigtscreme i ansigtet og på halsen. Den tilfører fugt til huden i mindst 24 timer. Til moden hud anbefaler vi Apotekets Anti-Age Creme 24 timer, der opstrammer huden oh reducerer rynker.

5. step

Slut af med at påføre Apotekets Læbepomade med jojobaolie på læberne for at pleje og forebygge tørre læber.

 

Tip!

Skal du ud i den danske sommer? Påfør en mængde svarende til en teskefuld af Apotekets Solcreme Ansigt SPF 15 cirka 20 minutter før ophold i solen. Fordel solcremen jævnt på tør ansigtshud, hals og nakke for at passe på huden og mindske fremkomsten af rynker. Til meget lys hud anbefaler vi Apotekets Solcreme Ansigt SPF 30.

 

Se også vores anbefaling til en lækker kropsplejerutine

 

Del artiklen: