Festivalrutine - nem og hurtig

Skal du på festival? Så har du nok hverken tid eller plads til at følge dine sædvanlige plejerutiner. Her får du Apotekets tips til, hvordan du nemt kan blive festivalklar i teltet.

1. step

Start med at rense hænderne med Apotekets Alcogel inden du renser huden. Så sikrer du, at hænderne er rene og du undgår at få bakterier på huden. (Du kan også bruge Apotekets Desinfektionsservietter. De er indpakket enkeltvis og fylder ingenting i tasken).

2. step

Rens ansigt og hals med Apotekets 3-i-1 Renseservietter. Servietten kan erstatte renselotion, vaskegel, skintonic og øjenmakeup-fjerner - og du skal ikke skylle efter med vand. 

3. step

Om morgenen skal du huske Apotekets Solcreme til ansigtet for at passe på huden, så du undgår at blive solskoldet og for tidligt rynket. Brug hvad der svarer til en teskefuld til ansigt, nakke og hals og påfør solcremen jævnt på tør hud cirka 20 minutter før ophold i solen. 
(Husk også en håndfuld solcreme til kroppen).

4. step

Brug Apotekets Tørshampoo uden parfume, hvis håret trænger til at blive frisket op. Ryst flasken godt, hold den i en afstand af cirka 20 cm fra håret og spray lidt ad gangen i tørt hår direkte på hårrødderne. Lad tørshampooen virke 1 minuts tid og børst håret igennem. Brug fingrene til at purre op i håret, hvis du vil have det til at fylde mere.

 

Husk også..

Ørepropper: Koncerterne er en stor del af festivaloplevelsen, men undgå at tage støjskader med hjem ved at beskytte ørerne med støjdæmpende ørepropper. Læs mere om ørepropper her.

Kondomer:  Måske opstår der sød musik på festivalen? Husk beskyttelse.

Rejsestørrelser: Du behøver ikke fylde hele tasken med dine produkter. Apotekets har de essentielle produkter i rejsestørrelser, så du kan få plads til det hele, og føle dig lækker igennem hele festivallen. Se hele udvalget her.

 

Del artiklen: