Vitaminer før graviditet – vigtige mineraler og vitaminer når man gerne vil være gravid

Når man går i gang med at planlægge graviditet, kredser tankerne ofte om de faktorer, der kan have betydning for processen. Bør man ændre kostvaner? Bør man tage kosttilskud? En sund livsstil, der sikrer de nødvendige vitaminer og mineraler, er et godt udgangspunkt for at forberede kroppen på en graviditet.

Sunde vaner før graviditet

Det er altid godt at spise sundt og varieret, for kroppen har behov for vitaminer og mineraler for at kunne fungere. Men når man begynder at planlægge graviditet, er det naturligt at overveje, om man kan gøre endnu mere for at forberede kroppen på at skabe et nyt, lille menneske. Sundhedsstyrelsen anbefaler at tage et tilskud af 400 mikrogram folsyre hver dag, fra man begynder at planlægge graviditeten og fortsætte til og med tredje måned af graviditeten. 

223986 Apotekets Kosttilskud_FERTILITET_60stk

Kosttilskud før graviditet

Apotekets Fertilitet er et kosttilskud til jer, der planlægger graviditet. Det består af vigtige vitaminer, bl.a. folsyre, og mineraler plus få udvalgte urter, og det er 100% vegansk. Sammen med en sund, varieret kost kan kosttilskuddet bidrage til at skabe de rette betingelser i tiden op til en graviditet.

Apotekets Fertilitet indeholder bl.a.:

  • folsyre
  • vitamin B6, der bidrager til at regulere hormonaktiviteten
  • selen, der bidrager til normal dannelse af sædceller
  • zink, der bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion
  • vitex agnus castus L, et bærekstrakt, der bidrager til fysisk og mentalt velvære

Læs mere om Apotekets kosttilskud Fertilitet her.

Du kan købe kosttilskuddet på apoteket. Find dit nærmeste apotek.

 

 

 Del artiklen: