Parfumefri hudplejerutine, den hurtige

Her er Apotekets forslag til en hurtig hudplejerutine med kun 2 trin. Perfekt til en travl morgen, en sen aften - og når du er på ferie eller festival.

Trin 1: fjern makeup og snavs

Rens ansigt og hals med enten Apotekets Parfumefri Micellar 3-i-1 Ansigtsrens eller Apotekets parfumefri 3-i-1 Renseservietter.

Renseservietterne udtørrer ikke huden. De kan erstatte renselotion, vaskegel, skintonic og øjenmakeup-fjerner. Du skal ikke skylle efter med vand. 

Micellar 3-i-1 Ansigtsrens fjerner snavs, øjenmakeup og ansigtsmakeup og er tilsat ingredienser, der fugter og beroliger huden. Kom produktet på en vatrondel, brug om nødvendigt flere vatrondeller. Du skal ikke skylle efter med vand.

Læg altid brugte vatrondeller i affaldsspanden.

Trin 2: tilfør fugt og pleje

Påfør Apotekets Parfumefri Ansigtscreme på ansigtshuden og på halsen. Den fungerer som både dag- og natcreme og indeholder masser af plejende og fugtgivende ingredienser.

Til moden hud anbefaler vi Apotekets Parfumefri Anti-Age Creme 24 timer, der reducerer rynker, opstrammer huden og forbedrer hudens elasticitet.

På dage, hvor du har mere tid, anbefaler vi dig at give huden et ekstra boost med Apotekets Parfumefri Anti-Age Serum, inden du påfører ansigtscremen.

 

 

 

Del artiklen: