Hvorfor bruge anti-age øjencreme?

Ud over fugtende og plejende ingredienser indeholder anti-age-cremer aktive indholdsstoffer, der gør lidt ekstra for huden. Det er typisk indholdsstoffer, som fugter huden intensivt, binder fugten i huden, styrker bindevævet eller regenererer huden for at opnå en mere spændstig hud med mindre dybe rynker.

Øjencreme til den tynde hud omkring øjnene

Huden omkring øjnene er fin og tynd. Ligesom huden i resten af ansigtet skal øjenomgivelserne plejes og fugtes, hvis man gerne vil minimere alderstegn. Vi anbefaler at bruge en øjencreme, der er udviklet specielt til huden rundt om øjnene. En anti-age øjencreme kan give et ekstra boost til den tynde hud i øjenomgivelserne. Anti-age øjencreme indeholder ingredienser, der forebygger og reducerer rynker ved at stimulere hudens dannelse af kollagen.

Når øjencremen påføres, er det vigtigt at undgå at komme for tæt på selve øjet. Øjencremen skal påføres forsigtigt på huden over øjenhulen, som er den knogle der kan mærkes rundt om øjet.

 Læs mere om hudens ældning her 

 Få mest muligt ud af øjencremen

  • Rens først ansigtet for makeup og snavs for at få den bedste virkning af øjencremen.
  • Vask hænderne, inden du påfører øjencremen, og brug ikke samme finger omkring begge øjne. Så undgår du bakterier omkring øjet og mindsker dermed risikoen for øjenbetændelse.
  • Påfør øjencremen forsigtigt på huden omkring øjet. Brug eventuelt ringfingeren, da den ikke er så stærk.
  • Forestil dig, at du smører et par briller på ved at fordele øjencremen på huden over øjenhulerne. Øjenhulerne er det hårde ben, du kan mærke rundt om øjet. Dertil og ikke længere.

  

Del artiklen: