Daglig fodpleje

Mange har en daglig ansigtsrutine og plejer hænderne med håndcreme hver dag. Det er en god idé, at du ligeledes vasker, tørrer og smører dine fødder med creme hver dag. Fødderne har godt af det – og det giver en god fornemmelse af velvære at have sunde, velplejede fødder.

Daglig fodplejerutine

Skyl fødderne i lunkent vand morgen og aften. Brug eventuelt en mild sæbe og tør fødderne og mellemrummene mellem tæerne grundigt med et håndklæde. Slut af med en nærende fodcreme for at pleje og blødgøre huden.

Hvis du har tendens til svedige fødder, kan du bruge en antiperspirant fodcreme, som mindsker sveddannelsen. eller Apotekets Fodspray. der modvirker fodsved og mindsker svedlugt.

Download vores fodplejebrochure, hvor vi har samlet 3 trin til en nem og god daglig fodpleje

Fodplejetip!

Det er en god idé at have fodcreme og hælcreme eller hælstift i natbordsskuffen. Så kan du fugte og pleje huden på fødderne og behandle hård hud på hælene, når du er gået i seng og cremen har god tid til at trænge ind i huden.

 

Giv dine fødder et dejligt fodbad

  • Start evt. med at fjerne gammel neglelak på neglene.
    Kom neglelakfjerner på en Apotekets vatrondel og hold herefter vatrondellen på neglen i et øjeblik, inden du gnubber neglelakken af neglen.
  • Nyd herefter et afslappende fodbad. Fodbadesalt frisker op og gør fødderne bløde og klar til at blive nusset om.
  • Fjern hård hud skånsomt med Apotekets pimpsten. Pimpstenen skal bruges på våde fødder.
  • Klip tåneglene med Apotekets negleklipper. Husk at tånegle ikke må klippes ned i siderne, hvis du vil undgå nedgroede negle.
  • Slut af med at massere fødder og neglebånd med Apotekets 24 timers Fodcreme, så huden bliver blød og smidig.

 Tip!

Hvis du vil føle dig tryg på varme dage, kan du smøre fødderne med antiperspirant fodcreme eller give dem et par pust med Apotekets Fodspray, så du med ro i sindet kan vise dine velplejede fødder frem i sandaler. Til hælene kan du supplere med en effektiv hælcreme eller Apotekets Hælstift.

 

Del artiklen: