Apotekets Sikkerhedsvatpinde

Apotekets Sikkerhedsvatpinde, 55 stk

Find apotek

Apotekets Sikkerhedsvatpinde er fri for plastik og er biologisk nedbrydelige. Pinden er lavet af papir og selve vathovedet af 100% ren bomuld.

Apotekets Sikkerhedsvatpinde er særligt velegnede til spædbørn og små børn. De har et specielt udformet, stort, afrundet vathoved, som gør dem velegnede til rensning af babys navle og til at holde huden bag ørerne og hudfolder rene og tørre. De kan også anvendes til rensning af folderne i barnets ydre øre. Faconen på sikkerhedsvatpindene gør, at du forsigtigt kan rense barnets ydre øre uden at beskadige øregangen/det indre øre.

Produktfordele og egenskaber:

  • Sikkerhedsvatpindens udformning sikrer, at barnets indre øre ikke beskadiges, hvis de benyttes til rensning af barnets ydre øre
  • Vathoved af 100% bomuld uden klor og optisk hvidt
  • Pind fremstillet af papir
  • Biologisk nedbrydelige.

Varenummer: 202445
EAN nummer: 5709556005167

Apotekets Sikkerhedsvatpinde kan anvendes til rensning af babys navle samt til at holde hudfolder og huden bag ørerne ren og tør. Hvis du benytter vatpinde til at rense barnets ører med, må de kun bruges til rensning af det ydre øre.

Læg altid brugte vatpinde i skraldespanden, ikke i toilettet.

Vathoved af 100% bomuld bleget med brintoverilte
Pind af papir
nybagt forældrepar med lille baby

Gode råd til nye forældre

Det kan være overvældende at blive forældre. Alt er nyt og uprøvet, og man kommer let til at føle sig usikker. Måske kan denne liste med ti…