Apotekets Hår- og hudpleje

Din hud har brug for pleje og forkælelse i hverdagen. Gør dine hudplejerutiner simple med enkle og effektive produkter fra Apotekets.

hudpleje2

I Apotekets' hudpleje er de nøje udvalgte råvarer blandet med mange års faglig ekspertise og tilsat forkælelse.

beige

Hud- og hårpleje uden parfume

Hvis du ønsker en hverdag uden parfume, er Apotekets hår- og hudplejeserie uden parfume et trygt valg. Det er enkel og effektiv pleje, der tager hensyn til både sundhed og miljø. Der er produkter til alle aldersgrupper både til ansigt, krop, hår samt en håndfuld anti-age produkter til dem, der ønsker at minimere aldringstegnene.

Hele serien er baseret på nøje udvalgte råvarer og aktive ingredienser. Tilmed er produkterne både Svanemærket og Astma-Allergi deklareret. Et godt valg for både dig og miljøet.

 Se hele serien her

Hud- og hårpleje med frisk duft

De fleste kan godt lide en diskret duft, så deres produkter ikke bare dufter af råvarerne. Til jer har vi udviklet Apotekets hår- og hudplejeserie med en frisk og indbydende duft. Det er en serie, hvor produkterne er enkle, effektive, sikre og samtidig behagelig personlig pleje til hår, ansigt og krop. Produkterne er baseret på kvalitetsråvarer og aktive ingredienser som kreatin, E-vitamin, glycerin, mandelolie og sheabutter.

Dermatologisk testet og altid skabt med omtanke for dig og din hud.

Se hele serien her

Tilbud: Ta' 3 betal for 2

Lige nu kan du vælge 3 produkter og kun betale for 2 af Apotekets hår- og hudplejeserier med og uden duft. Tilbuddet gælder til og med uge 47 på apoteket.

Find forhandler her