Apotekets Ørepropper - til rejsebrug trykregulerende M/L

Apotekets Ørepropper - trykregulerende M/L, 1 par

Find apotek

Apotekets Ørepropper trykregulerende M/L til rejsebrug udligner trykændringer under rejser med fly og tog. På flyrejser kan bratte trykændringer under start og landing give ubehag, da trykket i mellemøret ikke ændres lige så hurtigt som trykket i flykabinen. Apotekets Trykregulerende Ørepropper til rejsebrug er forsynet med en ventil, der hjælper med at udligne trykforskellen.

Ud over at udligne trykforskel dæmper ørepropperne baggrundsstøj. Det er dog stadig muligt at høre almindelig tale og de meddelelser, der bliver givet om bord.

Disse trykudlignende ørepropper i normal størrelse er beregnet til voksne. Til børn og voksne med snæver øregang anbefaler vi Apotekets Ørepropper trykregulerende S/M.

Foruden et par ørepropper til rejsebrug indeholder pakningen en praktisk opbevaringsæske.

 

Produktfordele og egenskaber:

  • En ventil i øreproppen bidrager til at udligne trykket i mellemøret ved flyrejser m.m.
  • Dæmper lyd 32 dB
  • Behagelig pasform
  • Skånsomme for huden
  • Kan vaskes og genbruges.

Varenummer: 213701
EAN nummer: 5709556008496

Sæt de trykudlignende ørepropper i øret efter ombordstigning. Tag dem eventuelt ud, når flyvemaskinen har nået sin maksimale flyvehøjde. Sæt ørepropperne i igen, inden flyet begynder nedstigningen - ca. en time før landing.

Åbn øregangen ved at trække op i den øverste del af øret med modsatte hånd over hovedet. Skub øreproppen ind i øregangen med en roterende bevægelse.

Fjern øreproppen ved at trække den forsigtigt ud med en roterende bevægelse.

Apotekets Ørepropper trykregulerende M/L er beregnet til voksne. De er fremstillet af silikone og kan vaskes og genbruges. Brug en mild sæbeopløsning og tør dem omhyggeligt.

Deklaration:
Ørepropper:
Silikone
Emballage:
PET
Pap
flyvinge med udsigt over himmel og skyer

Beskyt ørerne med ørepropper

I nogle tilfælde kan det være hensigtsmæssigt at bruge ørepropper. Apotekets udvalg af ørepropper dækker forskellige formål. Læs her, hvord…

Husk ørepropper til koncerter

Pas godt på hørelsen

Der er god grund til at passe godt på ørerne for at undgå støjskader og høretab.