Apotekets Næsespray

Apotekets Næsespray Saltvand Neutral, 20 ml

Find apotek

Apotekets Næsespray Saltvand Neutral hjælper, når forkølelsen har tilstoppet næsen med slim. Saltvandet skyller næsen og fortynder det seje slim, så det bliver lettere at pudse næsen og trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Apotekets Næsespray Saltvand Neutral er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray og næsedråber, og kan derfor anvendes flere gange dagligt af voksne, børn og spædbørn.

Næsesprayen er uden konservering og sammentrækkende midler.

Du kan også få Apotekets Næsespray med Eukalyptus, som giver et friskt pust til den forkølede næse. 

Produktfordele og egenskaber:

  • 0,9 % saltvand, som svarer til den koncentration, der findes naturligt i kroppen
  • Kan anvendes efter behov
  • Uden konservering
  • Uden sammentrækkende midler
  • Kan anvendes af alle - spædbørn, børn og voksne

Varenummer: 207364
EAN nummer: 5709556006218

Ved anvendelse af Apotekets Næsespray fjernes plasthætten, hvorefter der pumpes nogle gange, indtil der opstår et jævnt tryk. Hold derefter hovedet oprejst og pust næsesprayen 1-3 gange i hvert næsebor. Puds efterfølgende næse - ét næsebor ad gangen.

Til spædbørn: 1-2 pust i hvert næsebor før spisning eller sovetid. Lad babyen ligge ned i et par minutter bagefter, så saltvandssprayen får tid til at virke. Brug derefter eventuelt en næsesuger til skånsomt at fjerne slim fra næseborene.

 

Deklaration:
Havsalt, vand (0,9% saltvandsopløsning)
pige med allergi pudser næse

Høfeber og pollenallergi? 10 råd til pollensæsonen

Der kan være mange årsager til allergi, bl.a. pollen. Når der er pollen i luften, døjer mange med høfeber, der får øjnene til at svie og næ…

forkølet person pudser næse

Hjælp til tilstoppet næse, hoste og slim i luftvejene

Stoppet næse, hoste, irritation og slim i luftvejene er generende, uanset om det skyldes en kortvarig forkølelse eller andet, f.eks. høfebe…