Apotekets Næsespray med eukalyptus

Apotekets Næsespray med eukalyptus, 20 ml

Vejl. pris 50 kr.

Find apotek

Apotekets Næsespray med eukalyptus hjælper, når forkølelse har tilstoppet næsen med slim. Næsesprayen indeholder saltvand, der skyller næsen og fortynder det seje slim, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen. Eukalyptus giver en frisk duft i næsen.

Saltvandsopløsningen i Apotekets Næsespray med eukalyptus har samme saltkoncentration som kroppens egne væsker.

Næsesprayen er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsesprays, og kan derfor anvendes ubegrænset af voksne og børn over 12 år. Til børn under 12 år kan anvendes enten Apotekets Næsespray Saltvand Neutral eller Apotekets Næsedråber med sterilt saltvand.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Produktfordele og egenskaber:

  • Indeholder 0,9 % saltvand, hvilket svarer til kroppens egne væskers saltkoncentration
  • Kan anvendes ubegrænset
  • Letter vejrtrækningen gennem næsen
  • Fremmer næsens naturlige rensefunktion
  • Med forfriskende eukalyptus
  • Uden konserveringsmidler

Varenummer: 207366
EAN nummer: 5709556006232

Fjern plasthætten og pump nogle gange op i luften, indtil der opstår et jævnt tryk. Hold derefter hovedet oprejst og pust 1-3 gange i hvert næsebor. Slut af med at pudse næsen - ét næsebor ad gangen. 

Deklaration:
Havsalt
Vand
(0,9% saltvandsopløsning)
Povidone
Eucalyptusolie
Person der pudser næse

Naturlig hjælp til tilstoppet næse

Forkølelse er en almindelig årsag til tilstoppet næse. Men der kan også være andre grunde til, at næsen stopper til, blandt andet allergi o…

Pige, der pudser næse

Om forkølelse

Det er let at blive smittet med forkølelse, særligt i vinterhalvåret. Mange voksne bliver forkølede et par gange om året, mens børn ofte bl…