Apotekets Næsespray med eukalyptus

Apotekets Næsespray med eukalyptus, 20 ml

Vejl. pris 50 kr.

Find apotek

Apotekets Næsespray med eukalyptus hjælper, når forkølelsen har tilstoppet næsen med slim. Næsesprayen indeholder saltvand, der skyller næsen og renser den for virus og bakterier. Samtidig fortyndes det seje slim, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere.

Næsesprayen er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Saltvand har ingen sammentrækkende effekt som mange lægemiddelbaserede næsespray- og dråber, og kan derfor anvendes ubegrænset. 

Apotekets næsespray med eukalyptus er uden konservering og sammentrækkende midler. Indeholder eukalyptus, der giver en frisk fornemmelse i næsen. Kan anvendes ubegrænset af voksne og børn over 12 år. 

Er du forkølet eller har allergi, kan du også rense slimhinderne i næsen med Apotekets Næsedouche.

Produktfordele og egenskaber:

  • Indeholder 0,9 % saltvand, som svarer til den, der naturligt findes i kroppen, og kan derfor anvendes ubegrænset.
  • Med forfriskende eukalyptus
  • Uden konservering.

Varenummer: 207366
EAN nummer: 5709556006232

Ved anvendelse af Apotekets næsespray med eukalyptus fjernes plasthætten, hvorefter der pumpes nogle gange, indtil der opstår et jævnt tryk. Hold derefter hovedet oprejst og pust næsesprayen 2-3 gange i hvert næsebor. Puds efterfølgende næse - ét næsebor ad gangen. 

Deklaration:
Havsalt
Vand
Povidone
Eucalyptusolie
Emballage:
Pap
Papir
Polyethylen
Person der pudser næse

Tilstoppet næse

Forkølelse er en almindelig årsag til tilstoppet næse. Men der kan også være andre grunde til, at næsen stopper til, blandt andet allergi o…

Pige, der pudser næse

Om forkølelse

Det er let at blive smittet med forkølelse, særligt i vinterhalvåret. Mange voksne bliver forkølede et par gange om året, mens børn ofte bl…