Undgå tør og skadet vinterhud

Hvordan både forebygger og løser man de hudproblemer vinteren kan byde på, når kulde, vind, sne og regn rusker os godt igennem? Det er slet ikke så indviklet. Rikke, der er uddannet Farmakonom giver her sine anbefalinger.

Rikke Andersen, Farmakonom

Rikke arbejder på Silkeborg Ørne Apotek og ved alt om Apotekets Specialcremer. Hun har udvalgt nogle favoritter der, efter hendes mening, gør præcis hvad en god effektiv creme skal gøre for huden nu.

Læs hendes tips til pleje af tør, irriteret og skadet hud her.

Panthenol Creme: Lidt af en livredder i toilettasken

”Man føler sig lidt som en super woman, når man hiver universalcremen til skadet og irriteret hud frem. Uanset om fodboldkampen giver en hudafskrabning, om ovnen har givet et lille svirp eller hænderne er blevet tørre og irriteret af at bruge vanter, så lægger den en beskyttende hinde på huden og fremmer helingen."

Læs mere om Apotekets Panthenol Creme her

 

Fedtcreme: Det gode fedt

”Alle vores kunder elskede de mange soltimer som sommeren forkælede os med i år. Nu skifter vejret og den solmættede hud skriger efter fugt og næring. Det kan du  give den helt enkelt og effektivt med Apotekets Fedtcreme, som med sit høje fedtindhold tilfører fugt og pleje og bevarer hudens naturlige balance gennem vinteren.”

Læs mere om Apotekets Fedtcreme 70% her

 

Carbamid Creme: God, når man drysser rundt og støver lidt

”Det er tid ti, at finde strømpebukserne frem og traditionen tro, få et mindre chok første gang man tager dem af igen og støvet fra benene flyver rundt i luften. Det er der råd for. Carbamid Cremen blødgør og nedsætter fordampning fra huden og hvis 5% ikke er nok, så klarer 10% jobbet på stedet."

Læs mere om Apotekets Carbamid Creme 5% her

Læs mere om Apotekets Carbamid Creme 10% her

 

Archiv Creme: Helt blød og smidig hud i en indsmøring

”Der er intet som gode effektive rutiner, når det går stærkt i hverdagen. En af vores favoritter, når det gælder pleje af hele kroppen, er den her intensive creme. Den blødgør, øger smidigheden og bevarer fugten og kan bruges på hele kroppen efter badet. Enkelt og effektivt." 

Læs mere om Apotekets Archiv Creme her

 

Del artiklen: