Apotekets Plan kondomer - Ekstra tyndt

Apotekets Plan kondomer - Ekstra tyndt, 10 stk

Find apotek

Kondomer er det eneste præventionsmiddel, som kan anvendes af manden. Når man bruger kondomer korrekt, opnår man meget høj sikkerhed for, at kvinden ikke bliver gravid. Samtidig beskytter kondomer effektivt mod spredning af sexsygdomme.. 

Se Apotekets guide: Hvordan sætter man kondom på?

Apotekets Plan - Ekstra tyndt er er et ekstra tyndt, profileret kondom med reservoir. Kondomet er kun 0,05 mm tykt, så det føles næsten nøgent. Udvendigt er det cremebehandlet. Indvendigt er det pudret med majsstivelse for at forhindre, at det glider af under sex.

Længde: 185 mm

Tykkelse: 0,05 mm

Bredde: 53 mm

 

Ordforklaring:

Reservoir: Den lille beholder til opsamling af sæd i toppen af kondomet.

Profilering: Den anatomiske form i toppen af kondomet, der følger penishovedets facon.

Når du køber Apotekets Plan kondomer støtter du Foreningen Sex & Samfund.

Produktfordele og egenskaber:

  • Ved korrekt brug opnås en meget effektiv beskyttelse mod graviditet, og samtidig giver kondomer effektiv beskyttelse mod seksuelt overførbare sygdomme som f.eks. klamydia og hiv.
  • Kondomer er særlig velegnet ved seksuel debut, ved skift af partner, når kvinden netop har født eller stadig ammer, når andre præventionsformer ikke tåles.
  • I nogle tilfælde kan det anbefales at supplere kondom med anden form for prævention, f.eks. til helt unge, hvor en graviditet er uønsket.

Varenummer: 758417
EAN nummer: 5709556758414

  1. Åbn emballagen. Brug ikke skarpe genstande. Rul kondomet en smule ud, så du tydeligt kan se, hvilken vej det skal rulles på.
  2. Klem luften ud af kondomets top med tommel- og pegefinger. Træk forhuden tilbage og rul kondomet på den erigerede penis inden fysisk kontakt med din partner. Undgå at beskadige kondomet med neglene eller andre genstande.
  3. Træk penis langsomt ud straks efter udløsningen, imens du holder kondomet på plads, så sæden ikke løber ud.
  4. Kondomet må kun bruges én gang, og skal bruges under hele samlejet.
  5. Smid altid brugte kondomer i skraldespanden.

Fremstillet af naturgummi (latex). Kan fremkalde allergiske reaktioner inkl. anafylaktisk chok hos personer, som er overfølsomme over for latex. 

Naturgummi (latex)
Silikoneolie Ph.Eur. 2nd Ed.