Apotekets Plan kondomer - Profileret

Apotekets Plan kondomer - Profileret, 10 stk

Find apotek

Kondomer er det eneste præventionsmiddel på markedet, der kan anvendes af manden. Ved korrekt brug af kondom opnås en sikkerhed på 97% for at kvinden ikke bliver gravid, og samtidig giver kondomer effektiv beskyttelse mod seksuelt overførbare sygdomme som f.eks. klamydia og hiv.

Apotekets Plan Profileret er et kondom med reservoir og glat overflade. Kondomet har profileret top for at øge følsomheden, er cremebehandlet udvendigt og pudret med majsstivelse indvendigt for at forhindre, at det glider af under samleje.

Længde: 185 mm

Tykkelse: 0,06 mm

Bredde: 53 mm

Ordforklaring:

Reservoir: Den lille beholder til opsamling af sæd i toppen af kondomet.

Profilering: Den anatomiske form i toppen af kondomet, der følger penishovedets facon.

Når du køber Apotekets Plan kondomer, støtter du Foreningen Sex & Samfund.

Produktfordele og egenskaber:

  • Ved korrekt brug opnås en sikkerhed på 97% for at kvinden ikke bliver gravid, og samtidig giver kondomer effektiv beskyttelse mod seksuelt overførbare sygdomme som f.eks. klamydia og hiv.
  • Kondomer er særlig velegnet ved seksuel debut, ved skift af partner, når kvinden netop har født eller stadig ammer, når andre præventionsformer ikke tåles.
  • I nogle tilfælde kan det anbefales at supplere kondom med anden form for prævention, f.eks. til helt unge, hvor en graviditet er uønsket.

 

 

Varenummer: 758458
EAN nummer: 5709556758452

  1. Åbn emballagen. Brug ikke skarpe genstande. Rul kondomet en smule ud, så du tydeligt kan se, hvilken vej det skal rulles på.
  2. Klem luften ud af kondomets top med tommel- og pegefinger. Træk forhuden tilbage og rul kondomet på den erigerede penis inden fysisk kontakt med din partner. Undgå at beskadige kondomet med neglene eller andre genstande.
  3. Træk penis langsomt ud straks efter udløsningen, imens du holder kondomet på plads, så sæden ikke løber ud.
  4. Kondomet må kun bruges én gang, og skal bruges under hele samlejet.
  5. Smid altid brugte kondomer i skraldespanden.

 

 

Latex (naturgummi).
Majsstivelse for at forhindre afglidning under samleje
Silikoneolie Ph.Eur. 2nd Ed.