Apotekets Solcreme Ansigt faktor 30

Apotekets Solcreme Ansigt SPF 30, 100 ml

Vejl. pris 99 kr.

Find apotek

Apotekets Solcreme Ansigt SPF 30 yder en høj solbeskyttelse til lys ansigtshud. Den har en let og behagelig konsistens, så den er nem at fordele på huden og absorberes hurtigt uden at fedte. Ansigtssolcremen er parfumefri og indeholder panthenol, som fugter og plejer huden.

Apotekets ansigtssolcreme faktor 30 indeholder fotostabile solfiltre, der beskytter mod både UVA-stråling og UVB-stråling. Den er velegnet til daglig beskyttelse af ansigtet, og da den er vandfast, er den også et godt valg på løbeturen og ved anden udendørs fysisk aktivitet.

Apotekets solcreme til ansigtet er Svanemærket og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. I Forbrugerrådet TÆNK's Kemiluppen har den fået den bedst mulige bedømmelse: en grøn A-kolbe.

Produktfordele og egenskaber:

  • Giver høj solbeskyttelse til lys ansigtshud
  • Trænger hurtigt ind uden at fedte
  • Fugter og plejer ansigtshuden
  • Er uden parfume
  • Er vandfast
  • Er Svanemærket og allergideklareret
svane
allergi

Varenummer: 223601
EAN nummer: 5709556013797

Fordel Apotekets Solcreme til ansigtet jævnt på tør hud cirka 20 minutter før ophold i solen. Brug en mængde svarende til en teskefuld solcreme til ansigt, nakke og ører for at opnå en SPF 30-beskyttelse. Forny solbeskyttelsen ofte - og altid efter badning.

Den bedste solbeskyttelse er let tøj, skygge og at undgå solen, når den er stærkest mellem kl. 12 og 15. Husk solhatten.

Efter ophold i solen anbefales det at smøre kroppen ind i Apotekets Aftersun Lotion med kølende egenskaber. Apotekets Aftersun fremmer cellefornyelsen og virker beroligende på varm og rød hud efter ophold i solen.

Undgå langvarig solbadning, da for meget sol er en alvorlig risiko for sundheden.

Opbevaring: Har solcremen været opbevaret for varmt, er der risiko for, at den skiller. I dét tilfælde skal du blot ryste produktet inden brug.

Aqua
Triheptanoin
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
Cocoglycerides
Phenoxyethyl Caprylate
Caprylic/Capric Triglyceride
Diethylhexyl Butamido Triazone
Polysilicone-15
Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer
Pentylene Glycol
Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid
Glyceryl Stearate
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine
Ethylhexyl Triazone
Cellulose
Panthenol
Caprylyl Glycol
Cetearyl Alcohol
Cetyl Palmitate
Ceteareth-20
Ceteareth-12
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Sodium Gluconate
Sodium Hydroxide
Phenoxyethanol
Apotekets solserie

Om Apotekets Solserie

Apotekets Solserie yder effektiv og sikker solbeskyttelse til hele familien. Solserien er Svanemærket og Astma-Allergideklareret - og uden …

To børn der ligger på stranden med snorkelmasker på

Vandfast solcreme

Vi anbefaler vandfaste solcremer, og alle produkter i Apotekets solserie er vandfaste. Læs, hvordan man tester vandfastheden.

Solen lyser igennem efterårsblade

Hvornår skal man bruge solcreme?

Mange forbinder solbeskyttelse med sommersolen, men vi bliver udsat for solens UV-stråling hele året rundt. Derfor kan det godt være nødven…

familie der spiser is i solen

UV-indeks - hjælp til sikker solbeskyttelse

Holder du øje med UV-indekset? Dagens UV-tal er et mål for intensiteten af solens skadelige UV-stråling. UV-indekset er derfor en god hjælp…