Apotekets Næsedouche Saltvand Neutral

Apotekets Næsedouche Saltvand Neutral, 50 ml

Vejl. pris 55 kr.

Find apotek

Apotekets Næsedouche med saltvand hjælper, når forkølelse har stoppet næsen til med slim. Saltvandet skyller næsen og fremmer næsens naturlige rensefunktion ved at rense og fugte slimhinden. Samtidig bliver det seje slim fortyndet, så det bliver lettere at trække vejret gennem næsen.

Ved allergi og overfølsomhed renser saltvandet skånsomt næsen og skyller næseslimhinden fri for pollen, støv, allergener og andet, der kan irritere næsen.

Apotekets Næsedouche Saltvand Neutral er en naturlig løsning, når næsen er stoppet. Mange lægemiddelbaserede næsespray og næsedråber har sammentrækkende effekt. Det har saltvand ikke, og Apotekets Næsedouche Saltvand Neutral kan derfor anvendes ubegrænset.

Apotekets Næsedouche Saltvand Neutral er uden konserveringsmiddel og sammentrækkende midler. Kan anvendes efter behov af voksne og børn over 6 måneder.

Husk, at god håndhygiejne mindsker risikoen for forkølelsessmitte. Apotekets Desinfektionsservietter desinficerer hænderne uden at udtørre og kan nemt tages med i lommen. 

Produktfordele og egenskaber:

  • Indeholder 0,9% saltvand, som svarer til den koncentration der findes naturligt i kroppen. Næsedouchen kan derfor anvendes ubegrænset. 
  • Uden konserveringsmiddel.

Varenummer: 208897
EAN nummer: 5709556006454

Apotekets Næsedouche Saltvand Neutral er en aerosol-spray der kan anvendes af voksne og børn over 6 måneder. Sprayen giver en fint forstøvet saltvandsopløsning, så længe studsen holdes nede.

Fjern beskyttelseshætten, indfør spidsen i det ene næsebor og pres i 1-2 sekunder. Gentag i det andet næsebor. 

Bemærk: Flere personer bør ikke bruge samme Næsedouche, da det kan sprede smitte.

Rens spidsen med sæbevand og skyl med varmt vand efter brug.

Opbevares mellem 15 og 30°C og udenfor små børns rækkevidde.

 

Deklaration:
0,9% saltvandsopløsning
Natriumklorid
Fosfatbuffer
Aqua purificata

Drivgas:
Nitrogen
forkølet person pudser næse

Naturlig hjælp til tilstoppet næse

Tilstoppet næse skyldes tit forkølelse. Men der kan også være andre grunde til, at næsen stopper til, blandt andet allergi og rhinitis/betæ…

Pige, der pudser næse

Om forkølelse

Det er let at blive smittet med forkølelse, særligt i vinterhalvåret. Mange voksne bliver forkølede et par gange om året, mens børn ofte bl…