Apotekets Alcogel

Apotekets Alcogel , 75 ml

Vejl. pris 20 kr.

Find apotek

Apotekets Alcogel er en bakteriedræbende, hudvenlig gel, der sikrer optimal håndhygiejne, når vand og sæbe ikke er tilgængeligt. Gelen indeholder vegetabilsk glycerin, så huden ikke tørrer ud.

Apotekets Alcogel sikrer optimal håndhygiejne, når der er risiko for smittespredning, på rejser, festivaler, udflugter, før/efter indkøb, før måltider, efter bleskift m.m. Denne rejsestørrelse med 75 ml Alcogel er lige til at have med i tasken eller jakkelommen.

Deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. 

Apotekets Alcogel findes i forskellige størrelser. Find den, som passer til dit behov her.

På udflugter og rejser er Apotekets Desinfektionsservietter en anden praktisk mulighed. Servietterne er pakket enkeltvis.

Produktfordele og egenskaber:

  • Astma-Allergi deklareret
  • Hudvenlig
  • Efterlader huden bakteriefri
  • Er ideel på rejser og udflugter, efter indkøb, ved bleskift m.m.
  • Indeholder ikke triclosan og triclocarban. 
allergi

Varenummer: 215122
EAN nummer: 5709556009226

Fordel en mængde Alcogel på størrelse med en hasselnød på hænderne. Gnid herefter gelen omhyggeligt ind i hænderne, på alle fingrene/fingerspidserne og på håndleddene. Gnid i mindst 30 sekunder, indtil hænderne er helt tørre.

Apotekets Alcogel er kun til udvortes brug. Vi anbefaler at læse etiketten, inden produktet tages i brug.


Fare: Meget brandfarlig væske og damp. Forårsager alvorlig øjenirritation. Opbevares utilgængeligt for børn. Holdes væk fra varme, varme overflader, gnister, åben ild og andre antændelseskilder. Rygning forbudt. Hold beholderen tæt lukket. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale bestemmelser.

Ved kontakt med øjnene: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning.

82 vol% Alcohol denat
Aqua
Isopropyl Alcohol
Glycerin
Acrylates/C10-30 Alkyl AcrylateCrosspolymer
Aminomethyl Propanol
Køkkenvask, hænder der vaskes

Håndvask eller håndsprit?

Håndvask og håndsprit er 2 vigtige metoder til god håndhygiejne. Men hvad er mest effektivt og hvad er mest skånsomt kommer an på omstændig…

tre piger på storbysferie

Hvornår skal du bruge håndsprit?

Se hvornår det er hensigtsmæssigt at bruge håndsprit

Par der holder hinanden i hånden

Viden om god håndhygiejne

Normalt har vi forskellige fredelige bakterier på huden, som ikke er sygdomsfremkaldende. Men i løbet af en dag rører vi ved mange forskell…